Najnovije vesti

BAJKER DIVLJAČKI PRETUKAO ŽENU POSLE ČARKE U SAOBRAĆAJU: Kao da me ciglom udario po glavi, KRV JE LILA NA SVE STRANE!
Foto: Privatna Arhiva

HOROR

BAJKER DIVLJAČKI PRETUKAO ŽENU POSLE ČARKE U SAOBRAĆAJU: Kao da me ciglom udario po glavi, KRV JE LILA NA SVE STRANE!

Crna Hronika

Ljiljana Veselinović (38) iz Jagodine tvrdi da ju je prošle nedelje na putu Ćuprija-Jagodina brutalno pretukao bajker D. K. (39), i to zbog nesporazuma koji su imali u saobraćaju!

Pretučena žena kaže za Kurir da se napad dogodio 25. maja oko 17.30.

- Vozila sam ka Jagodini i na raskrsnici je trebalo da se uključim na glavni put. Pogledala sam levo i desno i uključila se.

1 / 12 Foto: Privatna Arhiva

Posle nekog vremena rođaka koja je bila sa mnom u kolima rekla mi je da nam se velikom brzinom približava motocikl. Pogledala sam u retrovizor i videla to vozilo - priča Ljiljana.

Kako kaže, ubrzo joj je s leve strane vozila prišao motociklista. - Psovao je i vikao: "Kako si me tako isekla!" Rekao mi je da sam ludača i psovao mi je celu familiju.

foto: Privatna Arhiva

Pokušala sam da mu objasnim da ga nisam videla i da nisam imala nameru da ga isečem, ako sam ga uopšte i isekla - kaže žena i dodaje da je D. K. potom stao motorom ispred njenog auta.

- Morala sam da stanem da ga ne bih udarila, ali je pre toga nekoliko puta kretao i stajao, kao da se nameštao da ga oborim. Kada se konačno zaustavio, sišao je s motora, skinuo kacigu, došao do mojih vrata i otvorio ih. Vikao je i udario me dva ili tri puta u glavu.

Već posle prvog udarca krv mi je krenula iz nosa. Dugi udarac je bio kao da me je neko ciglom udario po glavi i posle nisam baš sigurna šta se dešavalo jer mi nije bilo dobro - prepričava Ljiljana i dodaje da je napad kratko trajao, te da nije imala vremena da odreaguje.

- Krv je lila na sve strane. Moja rođaka je počela da vrišti. Rekla sam joj da zove policiju i Hitnu pomoć i da zapiše broj njegovih tablica - priča sagovornica.

foto: Privatna Arhiva

Prema njenim rečima, bajker joj je izvadio ključeve iz kola i bacio ih u obližnju njivu, posle čega je otišao. - Polomio mi je i pomerio nos. Ne znam koliko sam krvi izgubila, ali sve na meni je bilo natopljeno. Ne mogu da verujem šta je čovek uradio.

Prepoznala napadača

Ljiljana Veselinović kaže da je policija brzo reagovala i pronašla bahatog motociklistu. - Brzo su me pozvali na prepoznavanje, bilo je više muškaraca, ali sam ga odmah prepoznala. Zanimljivo je da je tada sklanjao pogled, nije stao kao muškarac da odgovara za svoje postupke. Ni traga od muškarčine koja je podigla ruku na ženu - priča Ljiljana.

Sve i da sam ga isekla, ovo nije bio način da rešimo nesporazum. Zaista ga nisam videla. Postoji mogućnost da je bio u koloni, da je obilazio, jer se samo pojavio - priča povređena žena. Policija je uhapsila bajkera D. K. i protiv njega je podneta krivična prijava za nanošenje teških povreda. Određen mu je i pritvor.

Kurir.rs/ Jelena Rafailović

Foto privatna arhiva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...