OTKRIVENI SVI DETALJI NAJNOVIJEG TRENDA! Ako je Ajfonka preuzela ulogu organizatora, evo šta je OBAVEZA NARUČIOCA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Atv

PODZEMLJE UZDRMANO HAPŠENJEM TIJANE AJFON!

OTKRIVENI SVI DETALJI NAJNOVIJEG TRENDA! Ako je Ajfonka preuzela ulogu organizatora, evo šta je OBAVEZA NARUČIOCA

Crna Hronika -

Hapšenje prostitutke Tijane Maksimović, poznate kao Tijana Ajfon, donelo je velike potrese i promene u svetu prostitucije u Srbiji

Skok cena usluga i promene lokacija na kojima se ovaj posao obavlja, samo su neki od noviteta, kaže Boža Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti.

- Mobilna prostitucija je sve češća. To znači da se klijenti i prostitutke više ne sastaju na ulici, ćoškovima i u hotelima. Sada postoji trend da se devojke naručuju i dolaze na kućnu adresu - kaže Božidar Spasić.

Često su to otvorene žurke, koje devojkama dižu cenu.

- Tijana Ajfon je preuzela ulogu organizatora ovakvih događaja, jer sa sobom vodi grupe devojaka. Naručilac u ovom slučaju plaća troškove puta - objašnjava Spasić.

1 / 10 Foto: Printscreen

Nakon njenog hapšenja, cene na tržištu su skočile zbog povećanog rizika od hapšenja.

- Ako je usluga koštala 300 evra, sada će sigurno biti 400. To su troškovi dodatnog opreza. Kada padnu “velika imena" u cenu se uračunava rizik od hapšenja.

Gej prostitucija je sve više zastupljena, dok je vanredno stanje ovoj delatnosti u Srbiji zapravo donelo veći obim posla.

- Možemo da kažemo da su prostitutke radile vrlo intenzivno. Izgubile su strance koji su im bili najčešći klijenti, ali su imale veliki obim posla po privatnim žurkama koje su organizovane u zabačenim vikendicama i vilama.

Iako nakon velikih hapšenja često čujemo da se preti objavljivanjem spiskova poznatih klijenata, to se gotovo nikada ne dešava.

- Svedoci smo da to uvek ostaju samo prazne pretnje. Nakon hapšenja, sve se odjednom utiša i niko više ne spominje nikakve spiskove - zaključuje Spasić.

(Kurir.rs/Informer/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja