ISPLIVALI NOVI DETALJI PUCNJAVE U ČAČKU: Povređena dva mladića, a ne jedan! Pucano iz kola, evo šta se tačno desilo
Foto: RINA

obračun

ISPLIVALI NOVI DETALJI PUCNJAVE U ČAČKU: Povređena dva mladića, a ne jedan! Pucano iz kola, evo šta se tačno desilo

Crna Hronika -

U pucnjavi koja se dogodila danas oko 11 časova u centru Čačka povredjena su dva mladića, javljaju lokalni mediji. Čačanin D.J. zadobio je prostrelne rane u nogu i on je prebačen u Opštu bolnicu u Čačku, na odeljenje hirurgije, gde su mu konstatovane lakše povrede.

Lakšu telesnu povredu zadobio je i Čačanin V.M. koji je bio u automobilu sa D.J i koga je jedan od ispaljenih metaka okrznuo po nozi. Prema nezvaničnim podacima na D.J. i V.M, koji su bili u automobilu, pucao je iz auta za sada nepoznati napadač, koji je ka dvojici mladića ispalio tri hica iz pištolja i pobegao.

foto: RINA

Nakon incidenta, u obližnjem čačanskom selu Markovica pronađen je zapaljen automobil za koji se sumnja da je pripadao napadaču. Pucnjava se dogodila u blizini Dečjeg dispanzera u centru Čačka, u trenutku kada je na ulici bio veći broj ljudi.

Mladić koji je ranjen u pucnjavi smešten je na odeljenje hirurgije i nije životno ugrožen, potvrdila je za RINU, portparolka Opšte bolnice Biljana Kočović. Osoba koja je pucala pobegla je sa lica mesta, a policija i dalje traga za počiniocem.

Prema nezvaničnim informacijama, pucnjava je nastavak obručana između dve grupe mladića koji traje već dve godine. U julu 2018. godine u čačanskom naselju Ljubić desila se prva pucnjava u kojoj je ranjen V.M, a napad na njega dogodio se i u septembru prošle godine. Za taj napad osumnjičen je P.P, a sedam dana kasnije zapaljen je njegov automobil, što su pojedini shvatili kao vid osvete.

“Sukob ovih mladića završiće se ili zatvorom ili tragično, treće nema”, rekao je tada jedan Čačanin.

(Kurir.rs/Beta/RINA/Foto: Rina)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track