JEZIVI DETALJI SA SUĐENJA ZORANU MARJANOVIĆU: Jelena je imala čudne rane u obliku ovih slova?! Evo šta je veštak rekao
Foto: Stefan Stojanović

pevačica svirepo ubijena pre četiri godine

JEZIVI DETALJI SA SUĐENJA ZORANU MARJANOVIĆU: Jelena je imala čudne rane u obliku ovih slova?! Evo šta je veštak rekao

Crna Hronika -

BEOGRAD - Povrede na Jeleninom telu su takve da ukazuju na to da je ubica imao jake emocije prema njoj, rekao je poznati patolog i bivši ministar juče u Palati pravde na suđenju okrivljenom Zoranu Marjanoviću, suprugu svirepo ubijene pevačice Jelene.

Podsetimo, Jelena je brutalno ubijena na nasipu u Borči, 2. aprila 2016. godine.

Patolog Stanković juče je sudu kazao, kao što je Kurir već pisao, da je ubica očigledno bio vođen jakim emocijama - besom, mržnjom, osvetom ili čak ljubavlju! Na to ukazuje broj i jačina smrtonosnih udaraca.

Patolog je izneo i neverovatan detalj: Prilikom ubistva je korišćen neki šiljati predmet, možda šipka sa dva različita kraja. Teško je to utvrditi, s obzirom da su sve povrede na lobanji imale različiti otisak, u obliku latiničnih slova L, Y.

On je dodao i da je nesrećna žena ubijena na monstruozan način, te da je trpela jake bolove, kao i da joj je, kao što je Kurir i juče izvestio, zadato čak osam udaraca u glavu, posle čega je izdahnula.

foto: Stefan Stojanović

Stanković je veštačio i da je moguće da ubica nije bio jedan.

Marjanovićeva odbrana insistirala je na kraju da se veštak izjasni da li je ubica, posle svega, morao na svojoj odeći imati tragove Jelenine krvi, na šta je patolog odgovorio: - Svakako, pošto je krvarenje bilo obilno. Sem ako se ubica nije presvukao.

Podsetimo, predmet kojim je Jelena ubijena do dan-danas nije pronađen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track