Najnovije vesti

CELO SELO OPLAKUJE DEJANA (37): Poginuo na gradilištu, komšije otkrile koliko je imao TEŽAK ŽIVOT
Foto: Facebook Printscreen

pao sa skele

CELO SELO OPLAKUJE DEJANA (37): Poginuo na gradilištu, komšije otkrile koliko je imao TEŽAK ŽIVOT

Crna Hronika

Dejan Čarkić (37) iz Mačvanskog Prnjavora poginuo je u padu sa skele na jednom beogradskom gradilištu, gde je radio.

Nesreća se desila 26. juna, a verzija ima nekoliko. Jedna od njih sugeriše da je pokušao rukom da se uhvati za šipku koja nije bila pričvršćena i da je propao na zemlju. Sa susedne zgrade napravljen je snimak na kom se vidi telo nesrećnog mladića na zemlji i sanitet koji se približava.

Ovi navodi prijavljeni su Inspektoratu za rad pri Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, odakle je stiglo obećanje da će se preduzeti mere.

Inspektor rada nadležnog i Odeljenja inspekcije rada u Gradu Beogradu dana 26. juna 2020. godine, odmah je po obaveštenju od strane MUP, Policijske stanice Zemun, o smrtnoj povredi na radu Dejana Čarkića, izašao na lice mesta i izvršio je inspekcijski nadzor povodom iste.

U postupku inspekcijskog nadzora povodom smrtne povrede na radu Dejana Čarkića, na osnovu utvrđenog činjeničnog stanja, inspektor rada će preduzeti sve odgovarajuće mere iz domena nadležnosti inspekcije rada - stoji u pisanom odgovoru Inspektorata.

Kako tvrde oni koji su poznavali Dejana, kažu da je reč o vrednom, uzornom mladiću, koji se borio kroz život. Radio je kao pekar, ostajao bez posla, ali, ne predajući se, nastavljao napred, makar to značilo da seče ogrev, nekad i bez naplate.

Odgojen je u poštenoj, radnoj porodici. Svoju nije zasnovao. Bio je veliki prijatelj, koga su svi voleli, jer se svakom u nevolji našao. Pamte ga kako o Božiću mesi besplatne česnice za komšiluk.

(Kurir.rs/Telegraf)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...