Najnovije vesti

BIZARAN SLUČAJ NASILJA U PORODICI: Nišlijka noževima gađala muža i pogodila u ruku zbog FOTOGRAFIJA iz telefona!
Foto: RINA

KRIVIČNA PRIJAVA I IZBACIVANJE IZ KUĆE

BIZARAN SLUČAJ NASILJA U PORODICI: Nišlijka noževima gađala muža i pogodila u ruku zbog FOTOGRAFIJA iz telefona!

Crna Hronika

Protiv Nišlijke stare 52 godine biće podneta krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku jer je u toku svađe pedesetdevetogodišnjeg muža ubola nožem u ruku.

Njoj su istovremeno izrečene i obe hitne mere predviđene Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici koje podrazumevaju udaljenje iz porodičnog stana i jednomesečnu zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom.

Kako se nezvanično saznaje, do svađe supružnika i bizarnog slučaja nasilja u porodici došlo je 29. juna uveče zbog - fotografija u mobilnom telefonu!?

Njen suprug se bavi planinarenjem i pet dana je bio odsutan od kuće. Kada je došao kući, počela je rasprava sa ženom oko nekih fotografija iz mobilnog telefona koje je ona tražila da mu pokaže. U toku svađe, žena je počela da vadi noževe iz kuhinjskog elementa i da ih baca po podu. Međutim, jednim nožem ga je ubola u šaku leve ruke. Nakon toga izašla je iz stana napolje.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređeni muž je obavestio policiju koja je pozvala njegovu suprugu i sa njom obavila razgovor u stanici policije, nakon čega će protiv nje biti pokrenute mere koje zakon propisuje - podnošenje krivične prijave za nasilje u porodici, udaljenje iz stana i zabrana prilaska.

U niškoj policiji potvrđeno je samo da im je događaj prijavljen i da je o sučaju obavešteno nadležno tužilaštvo.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...