CRNA NOĆ U SRBIJI! U TRI NESREĆE POGINULO ČETVORO! Na Kokinom Brodu spasilačke ekipe - traga se za osobama u jezeru!
Foto: Kurir

užas

CRNA NOĆ U SRBIJI! U TRI NESREĆE POGINULO ČETVORO! Na Kokinom Brodu spasilačke ekipe - traga se za osobama u jezeru!

Crna Hronika -

U toku protekle noći dogodile su se tri saobraćajne nesreće, a četiri osobe su preminule.

Prva nesreća se dogodila noćas oko 23.15 na putu Ivanjica-Arilje kada je Dragan A. (24) motorom skrenuo sa puta i prevrnuo se.

On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a preminuo je na putu ka bolnici.

Druga saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 3.30 na putu Ruski Krstur - Kula u kojoj su poginule tri osobe.

Naime, vozilo marke "reno megan" izletelo je sa puta, a na licu mesta preminule su dve ženske osobe. Četiri osobe su prebačene u bolnicu, gde je još jedna osoba, takođe ženskog pola, podlegla povredama.

Vozač automobila (23) zadobio je lakše povrede, a utvrđeno je da je u krvi imao čak 1,50 promila alkohola.

Treća saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 5 sati na Zlatarskom jezeru, kod Kokinog Broda, kada je sleteo automobil i završio u jezeru. Vozilo se prevrnulo na krov.

Ono je sletelo sa magistrale Užice - Nova Varoš i nestalo pod vodom. Za sada se pretpostavlja da se u "reno laguni" raških registarskih oznaka nalazi jedno lice, odnosno samo vozač.

Po još nezvaničnim podacima, vozilo se kretalo iz pravca Užica ka Novoj Varoši a zatim je iz još nejasnih razloga skrenulo levo, prešlo suprotnu kolovoznu traku, a zatim sletelo u jezero. Nesreću su primetili ribolovci koji su bili u blizini, jedan od njih je skočio u vodu, zaplivao ali je vozilo veoma brzo nestalo pod vodom pa ribolovac nije mogao ništa da učini.

Vozilo je prema priči očevidaca proletelo kroz uzani prostor između zemljanog nasipa i zaštitne ograde a zatim niz stminu sletelo u jezero. U potragu za vozilom angažovani su i policijski ronioci.

(Kurir.rs/Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track