LIKVIDACIJA MILOŠA PERUNIČIĆA U MARBELJI: Istraga o Srbima postala stroga tajna
Foto: Printscreen, Španska Policija

ubistvo

LIKVIDACIJA MILOŠA PERUNIČIĆA U MARBELJI: Istraga o Srbima postala stroga tajna

Crna Hronika -

Španski sud odlučio da se u javnost ne smeju iznositi detalji o trojici Beograđana, osumnjičenih za ubistvo Miloša Peruničića

Sud u Marbelji odlučio je da se istraga protiv Beograđana Nemanje S. (22), Duška Š. (29) i Nikole D. (33), koji su u Barseloni uhapšeni zbog sumnje da su ubili Baranina Miloša Peruničića (41) pre mesec dana u Marbelji, drži u strogoj tajnosti, prenosi španski portal Marbellaconfidencial.es

Prema rečima njihovih izvora, zasad nije poznato zbog čega je sud doneo ovakvu odluku.

Podsetimo, trojica mladića iz Srbije uhapšena su sa hrvatskim dokumentima, za koja se sumnja da su falsifikovana, a u garaži zgrade u Barseloni, u kojoj su privedeni, nađena je i laboratorija marihuane. Dvojica od njih označena su kao direktni izvršioci, dok im je treći navodno pružao logistiku i pomoć prilikom bekstva. Lisice su stavljene i jednoj osobi u Marbelji, ali identitet uhapšenog zasad nije poznat.

Peruničić, koji se dovodi u vezi sa škaljarskim klanom iz Kotora, ubijen je 2. juna u Marbelji i to dok je nekome snimao glasovnu poruku na mobilnom telefonu. Na njega je, prema rečima očevidaca, iz automatskog oružja pucao muškarac u mornarskom odelu, koji je pobegao motorom. Policija je ubrzo pronašla motor i odeću, za koje se sumnja da pripadaju osumnjičenima.

Inače, ovo nije prvi put da neka evropska država istragu o ratu škaljarskog i kavačkog klana proglasi tajnom. Pre Španije to je učinila Nemačka i to u slučaju Igora Krstovića (35), državljanina Crne Gore, koji je 29. januara bio ranjen u Zeti i posle lečenja u Podgorici bio transportovan u bolnicu u Hanoveru.

Kurir.rs - B. T. - Foto: Printscreen, Španska Policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track