TRAGEDIJA KAKVU KULA NE PAMTI: Ovo su 3 drugarice poginule u saobraćajnoj nesreći! Vraćale se sa žurke i stradale (FOTO)
Foto: Fejsbuk printskrin

STRAVIČNA NESREĆA

TRAGEDIJA KAKVU KULA NE PAMTI: Ovo su 3 drugarice poginule u saobraćajnoj nesreći! Vraćale se sa žurke i stradale (FOTO)

Crna Hronika -

Tatjana Gudž (15), Marija Fekete (17) i Božidarka Đukić (23) nastradale su kada je njihov drug Mihajlo Sabadoš (23) izgubio kontrolu nad "renoom", sleteo s puta i prevrnuo se u kanal

Drugarice Tatjana Gudž (15), Božidarka Đukić (23) i Marija Fekete (17) poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 3.30 sati dogodila na putu između Kule i Ruskog Krstura, kada je "reno megan", u kome su bile sa još troje prijatelja, sleteo u odvodni kanal.

vozač Mihajlo i stradala Božidarka Đukić
vozač Mihajlo i stradala Božidarka Đukićfoto: Fejsbuk printskrin

Teške povrede zadobili su i Jovan V. (18) i M. S. (14), dok je vozač auta smrti, Mihajlo Sabadoš (23), lakše povređen. Nakon nesreće utvrđeno je da je vozio pijan, a izmereno mu je 1,5 promila alkohola u krvi.

Šestoro u kolima

- Šestoro mladih vraćalo se sa privatne žurke i svi su bili u jednom autu. Za volanom je bio Sabadoš, a pretpostavlja se da je trebalo da prijatelje razveze kućama, pošto nisu svi iz istog mesta. Međutim, na putu između Kule i Ruskog Krstura, sleteli su s puta, isprevrtali se i završila u kanalu. "Reno" je bio potpuno smrskan - priča izvor i dodaje:

Marija Fekete
Marija Feketefoto: Fejsbuk printskrin

- Na mestu nesreće preminule su Božidarka Đukić i Tatjana Gudž, dok je njihova drugarica Marija Fekete izvučena iz auta živa, ali je preminula u somborskoj bolnici.

Dvoje povređenoh tinejdžera prebačeni su u Dečju bolnicu KC Vojvodina i lekari im se bore za život.

foto: Facebook

- Mladiću je povređena kičma i probodena su mu pluća. Nalazi se na respiratoru, dok se Milica nalazi u komi. Oboje su u kritičnom stanju - objasnio je naš izvor i dodao da je jedno od njih dvoje i operisano. Uviđaj na mestu nesreće trajao je satima, a pretpostavlja se da je Mihajlo Sabadoš vozio prebrzo, kao i da je nesreću doprinelo njegovo pijanstvo. - Više tužilaštvo iz Somobora naložilo je da se Sabadošu odredi zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan. Njemu se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja - kaže izvor.

Mladi preminuli

Bojan V., brat povređenog Jovana, kaže da je njegov brat kobne večeri bio u provodu sa društvom.

foto: Facebook

- Nadamo se da će preživeti. To su bile dobre devojke, drugarice, žao mi je jako. Trebalo je da i ja izađem sa njima, ali sam odlučio da ostanem kod kuće jer sam ujutru imao posla - kratko je rekao brat povređenog mladića.

Ostavila ćerku: Bila u vezi sa vozačem

Božidarka Đukić koja je nastradala u udesu, navodno je bila u vezi sa Mihajlom Sabadošem, koji je vozio automobil. - Ona je bila dobra devojka, a iza sebe je ostavila ćerkicu od tri godine. Strašno, velika tragedija - kazali su meštani Ruskog Krstura.

Inače, u noći između subote i nedelje na srpskim putevima desile su se tri teške saobraćajne nesreće, u kojima je nastradalo petoro mladih. Osim tri devojke, život je izgubio motociklista Dragan A. (24), koji se prevrnuo na putu Ivanjica-Arilje, kao i Užičanin B. K. (28), koji je kolima sleteo u Zlatarsko jezero u Kokinom Bordu.

Teška nesreća kod Kokinog Broda:

Medicinski radnik sleteo u jezero, ronioci satima tražili telo

Ronioci Žandarmerije juče su iz Zlatarskog jezera izvukli telo B. K. (28), medicinskog radnika iz Užica, koji je oko pet sati ujutru kolima sleteo u jezero kod Kokinog broda. Mladić je navodno posle posla krenuo da poseti baku i deku u Prijepolju. - "Reno laguna" u kome se B. K. nalazio sam je sleteo s puta, prevrnuo se na krov i završio u Zlatarskom jezeru. Kola su se kretala iz Užica ka Novoj Varoši, a zatim je vozač skrenula levo i prešao u suprotnu traku. Auto je potom proleteo kroz uzani prostor između zemljanog nasipa i zaštitne ograde, a zatim nis strminu sleteo u vodu - kaže izvor i dodaje: - Nesreću su videli ribolovci, jedan od njih je skočio u vodu, zaplivao, ali je vozilo veoma brzo nestalo pod vodom. Z. Š.

Brojke x 3 teške saobraćajke desile se u noći između subote i nedelje x 5 osoba ukupno poginulo x 2 osobe bore se za život

STATISTIKA x 4.000 udesa dogodilo se u maju i prvoj polovini juna u Srbiji x 63 ljudi poginulo je u maju i prvoj polovini juna u na putevima Srbije x 2.200 osoba povređeno u maju i prvoj polovini juna u Srbiji

(Kurir.rs/ J.Ivić-S. Stojanović/ Foto: Fejsbuk printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja