Najnovije vesti

BOJAN KUTLEŠIĆ (28) POGINUO U KOKINOM BRODU: Medicinski radnik nije dočekao rođenje deteta
Foto: Screenshot, Facebook

BOJAN KUTLEŠIĆ (28) POGINUO U KOKINOM BRODU: Medicinski radnik nije dočekao rođenje deteta

Crna Hronika

Mladić, koji je kolima sleteo u Zlatarsko jezero, oženio se pre tri nedelje, a iza sebe je ostavio trudnu suprugu

Bojan Kutlešić (28), medicinar iz Užica, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kad je posle treće smene krenuo da poseti baku i deku, pre tri nedelje se oženio dugogodišnjom devojkom, s kojom je čekao bebu.

Podsetimo, mladić koji je radio kao gipsar u užičkoj bolnici iz neutvrđenih razloga prešao je na drugu stranu kolovoza, prošao kroz procep između nasipa i bankine i sleteo u Zlatarsko jezero.

Reči hvale

- Bojan se sredinom juna oženio devojkom s kojom se godinama zabavljao, a koja bi uskoro trebalo da se porodi. Svi smo u šoku i ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Bio je dobar i vredan mladić, čak je iz te treće smene krenuo da obiđe baku i deku, koji žive u Prijepolju - kazao je poznanik stradalog momka.

Kolege pokojnog Kutlešića za medije su rekle da o njemu imaju samo reči hvale.

- Ako se za nekoga može reći da je bio za primer drugima, onda je to bio Bojan. Pacijenti su često govorili da je reč o najkulturnijem među ovdašnjim medicinarima. Bio je divan kolega, a Bog najbolje uzima sebi. U ovom teškom vremenu je radio, otišao je iz treće smene da se više ne vrati, a za sve nas ovo su dani tuge - rekli su medijima zaposleni u Opštoj bolnici.

Auto brzo potonuo

Da podsetimo, nesreću na jezeru videli su ribolovci, a jedan je čak skočio u jezero i zaplivao kako bi pokušao da izvuče nesrećnog mladića, ali je njegov auto brzo potonuo. Posle nekoliko sati potrage, ronioci Žandarmerije izvukli su njegovo telo.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Screenshot, Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...