STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA U NOVOM SADU: Mladić se motorom zakucao u auto, kaciga mu pukla na 2 dela VIDEO
Foto: Instagram Printscreen/NS uživo

prebačen u kcv

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA U NOVOM SADU: Mladić se motorom zakucao u auto, kaciga mu pukla na 2 dela VIDEO

Crna Hronika -

Stefan D. (19) iz Čuruga, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u noći između ponedeljka i utorka, u Novom Sadu, na raskrsnici ulice Kej žrtava racije i ulice Maksima Gorkog.

foto: Instagram Printscreen/NS uživo

Kako saznajemo, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je Miloš R. (20) iz Bačke Palanke, upravljao putničkim vozilom, a koji se kretao ulicom Maksima Gorkog, na raskrsnici skretao ulevo, a da nije ustupio prvenstvo prolaza motociklu marke "jamaha" kojim je upravljao povređeni mladić.

Stefan je zadobio teške telesne povrede, opasne po život. On je nakon ukazane lekarske pomoći od strane Hitne pomoći prevezen i zadržan je u Kliničkom centru Vojvodine.

foto: Instagram Printscreen/NS uživo

-Prizor je bio jeziv. Od siline udarca, motor je uništen, a kaciga je pukla na dva dela. Na asfaltu je vidljiva velika mrlja krvi - priča jedan od očevidaca.

U KCV kažu da je povređeni mladić stabilno.

-U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, primljen je pacijent S. D. sa višestrukim teškim telesnim povredama od kojih su dominantne povrede grudnog koša, vrata i gornjeg dela leve ruke. Posle hitne i blagovremene dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog zahvata u Urgentni centar, pacijent je stabilnog zdravstvenog stanja i nalazi se na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola KCV na daljem lečenju - kažu u KC Vojvodine.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track