KOMŠIJA (58) ŠUTIRAO DEČAKA NA ULICI: Majka pretučenog dečaka kaže da je sve počelo zbog dečje čarke!
Foto: Biljana Roganović

užas

KOMŠIJA (58) ŠUTIRAO DEČAKA NA ULICI: Majka pretučenog dečaka kaže da je sve počelo zbog dečje čarke!

Crna Hronika -

Protiv S. A. (58) iz Prokuplja policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je tukao dečaka (11) na ulici, nakon što se on posvađao s njegovim unukom,

Kako saznajemo, S. A. sumnjiči se za nasilničko ponašanje, a A. K., majka pretučenog maloletnika, kaže za Kurir da je njen sin prekjuče, kao i svakog dana, bio na ulici, gde se igrao sa ostalom decom.

- Tada ga je jedan drugar opsovao, a moj sin ga je potom pljunuo. Taj dečak je odmah otrčao kući i njegov deda, inače naš komšija, izašao je napolje i napao moje dete - priča revoltirana A. K. Kako kaže, S. A. najpre je šutnuo njenog sina u nogu.

- Dete je palo, a deda nije tu stao, već ga je još jednom šutnuo u leđa, pljuvao ga je i psovao. Bilo je još ljudi na ulici, a jedna komšinica je reagovala i odbranila mog sina - priča majka i nastavlja: - S. A. je počeo i na nju da viče. Komšije su me onda pozvale, ja sam u bila u kući, a prvo sam pomislila da se deca međusobno svađaju.

A. K. kaže da je bila neprijatno iznenađena kad je shvatila da je komšija S. A. tukao njenog sina, te je otišla kod njega da pita o čemu se radi.

- Stajala sam na kapiji kad je počeo da viče na mene, da se svađa. Dečakovi roditelji, to jest sin S. A. bio je korektan, ali sa S. A. nije moglo da se razgovara, pa sam pozvala policiju. Bila je i Hitna pomoć - prepričava naša sagovornica-

Majka napadnutog dečaka dodaje da je njenom detetu ugroženo zdravlje.

- Ja sam samohrana majka troje dece. Mučim se i radim kako bih ih izvela na pravi put. Deca su deca, znaju i da se posvađaju i da se potuku, ali odrasli moraju da znaju da to civilizovano reše, a ne da na ovaj način postupamo kako je postupio S. A. - naglasila je A. K.

(Kurir.rs/B. R./Foto: Biljana Roganović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja