"ubica sa fejsbuka"

KURIR NA SUĐENJU NEĐELJKU: Evo šta otkriva DNK sa noža, a onda je okrivljeni svog prijatelja upitao samo jedno

Crna Hronika -

Očajni otac ubijenog Miloša (24) rekao da mu je sin ubijen podmuklo

BEOGRAD - Suđenje Neđeljku Đuroviću, kog je domaća štampa prozvala "ubicom s Fejsbuka", nastavljeno je jutros saslušanjem veštaka Dušana Keckarevića.

U toku saslušanja iznete su tvrdnje da je na sečivu noža pronađen DNK koji pripada ubijenom Milošu dok se na dršci nalazi DNK profil Neđeljka Đurovića.

Suđenje je zbog promene jednog člana krivičnog veća krenulo ispočetka pa je okrivljeni Neđeljko rekao da ostaje pri svojoj pređašnjoj odbrani.

foto: Kurir/Jelena Ivić

U sudnici su danas bili Neđeljkova majka i njegova dva prijatelja, a nešto kasnije došao je i otac ubijenog Miloša (24) koji je rekao da mu je sin ubijen podmuklo.

Nastavak suđenja zakazan je za 22. septembar kada iskaz treba da daju policajci, ali i da budu pregledani snimci sa nadzornih kamera.

Na današnjem ročištu saslušana su i dva Neđeljkova prijatelja koji su pred sudijom rekla da ostaju pri pređašnjem iskazu a okrivljeni Neđeljko je jednog od njih pitao da li zna da je on (Neđeljko) ikada ustao pre 12 ili jedan čas po podne. Sudija je međutim odbacila to pitanje kao irelevantno.

(Kurir.rs/J. Ivić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track