ŽENA MI JE SPASLA ŽIVOT, MISLIO SAM DA NEĆU PREŽIVETI: Preduzetnik iz Prokuplja brutalno prebijen ispred svoje kuće!
Foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

PREBIJEN ISPRED KUĆE

ŽENA MI JE SPASLA ŽIVOT, MISLIO SAM DA NEĆU PREŽIVETI: Preduzetnik iz Prokuplja brutalno prebijen ispred svoje kuće!

Crna Hronika -

Trojica maskiranih napadača sa kojima je bila i jedna žena napali Igora
Atanaskovića u Prokuplju, pa pobegli

Preduzetnik Igor Atanasković (46) iz Prokuplja pretučen je ispred svoje kuće kada su na njega nasrnula trojica maskiranih muškaraca i jedna žena, a život mu je spasla supruga, koja je istrčala napolje i oterala ih!

Ukraden ključ

Napad na čoveka, koji tvrdi da ne zna zašto je prebijen, dogodio se prošlog četvrtka u popodnevnim časovima. Gorica Atanasković, supruga pretučenog čoveka, kaže da su nekoliko dana pre napada primetili da im je ukraden ključ od kuće i otrovan pas, pa da su se tada prvi put obratili policiji.

- Nakon šetnje sa psom, pedeset metara od kuće, primetila sam da ljubimcu nije dobro, a kada sam se vratila kući, nije bilo ključa na spoljnim vratima. Odmah smo promenili bravu, a na nadzornim kamerama kod komšije videli smo da je neko „folksvagen pasatom“ prilazio kući, pa smo o svemu obavestili policiju - kaže žena kojoj su susedi prijavili da su videli da se nepoznate osobe vrzmaju oko njihove kuće:

foto: Privatna Arhiva

- Posle dva dana dogodila se ova strahota! Moj suprug, koji je lošeg zdravlja i ima visok šećer, izašao je u šetnju, a meni nešto nije dalo mira. Pogledala sam kroz prozor i videla maskiranog muškarca kako nasrće i udara Igora. Dotrčali su još dva muškarca i jedna žena i svi su se obrušili na njega i počeli da ga batinaju! Najgore od svega je što se sve to dešavalo u po bela dana, pred prolaznicima, koji nisu reagovali - priča sagovornica Kurira.

Gorica i njen sin su odmah pozvali policiju.

- Istrčala sam napolje, bilo je strašno. Napadači su me videli i razbežali se, a Igor je ostao da leži. On je momentalno prebačen u nišku bolnicu zbog teških povreda - kaže supruga pretučenog čoveka i dodaje da su oni jako uplašeni da će se napadači vratiti:

- Sada smo sami u kući sin i ja. Čitavu noć ne spavamo, jer strahujemo i ne znamo šta će se sutra desiti - dodaje Gorica.

Plaše se

Atanasković, koji se od povreda glave i tela oporavlja u niškom Kliničkom centru, tvrdi da je pre napada praćen i nadziran.

- Ne znam zašto su me pratili, nadzirali i tukli, ali da nije bilo supruge, koja je izašla, vikala i pozvala policiju, ne bih preživeo - napisao nam je u poruci povređeni čovek, koji još uvek nije sposoban da govori.

ISTRAGA

Pripreman napad

Izvor Kurira iz istrage kaže da se sumnja da su napadači želeli da opljačkaju kuću Atanaskovića.

- Delovalo je kao da su se dobro pripremali za ovo i imali odstupnicu, jer su posle napada pobegli velikom brzinom, kao da su nestali. Svi su bili pod maskama i naočarima za sunce - kazao je izvor.

Kurir.rs/ Biljana Roganović Foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track