SRBIN OTIŠAO U TAZBINU KOD HRVATA, UBILI GA OD BATINA: Napali ga s leđa zbog tetovaže krsta i Crvene zvezde (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

užasan incident u Baškoj vodi

SRBIN OTIŠAO U TAZBINU KOD HRVATA, UBILI GA OD BATINA: Napali ga s leđa zbog tetovaže krsta i Crvene zvezde (FOTO)

Crna Hronika -

Nakon što su ga tri napadača oborila udarcem u potiljak, usledilo je neviđeno brutalno šutiranje, toliko da su zgroženi ostali svi koju su se našli u to vreme usred rive, od turista do osoblja restorana kraj čije se terase incident dogodio

U Baškoj vodi je brutalno pretučen Saša V (30), državljanin Republike Austrije, ali i Srbin i pravoslavac, što je za ovu ružnu priču, nažalost, bilo ključno.

Kukavički je oko 19 sati napadnut s leđa dok je supruzi i ćerkicama iz fast fuda nosio hranu, a nakon što su ga tri napadača oborila udarcem u potiljak usledilo je neviđeno brutalno šutiranje, toliko da su zgroženi ostali svi koju su se našli u to vreme usred rive, od turista do osoblja restorana kraj čije se terase incident dogodio, javlja Jutarnji.hr.

Saša stvarni povod ne zna, jer napadači nisu ništa pričali dok su ga batinali, ali ni on ni njegova supruga Manuela sumnjaju da je postao meta zbog tetovaža koje ima na telu. Na listu desne noge ima tetoviran pravoslavni krst, na levom ramenu tetovaže dva najdraža kluba, Verdera iz Bremena i, na svoju žalost, Crvene zvezde iz Beograda. Na desnoj ruci svoje ime na ćirilici, a uz sve to je oko vrata nosio pravoslavni krst.

Sa suprugom Manuelom, Hrvaticom iz Čovića kraj Otočca živi u austrijskom gradiću nedaleko Linca. Pre pet dana stigli su na letovanje, juče su ga zbog ovog nemilog događaja naprasno prekinuli, a već danas se vraćaju u Austriju.

- Rodom sam iz Srpca kraj Nove Gradiške, ali smo se u Austriju odselili 1992. godine, kada sam ja imao dve godine. Manuela je dolazila u posetu ocu koji je ovde radio. Nikakve međunacionalne razlike nama nisu bile bitne da se zavolimo i venčamo i nikada ja svih ovih godina nisam imao problema, a letovali smo u Vodicama, na Viru, na Braču, ma svuda - priča šokirani Saša u Manuelinoj kući u Čovićima, koji je Hrvatsku smatrao drugom domovinom.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track