Najnovije vesti

KOBNA TEST VOŽNJA NA PUTU SJENICA - NOVI PAZAR: Kupac i vlasnik probali motor, pa obojica poginuli!
Foto: Prinskrin Fejsbuk

saobraĆajka

KOBNA TEST VOŽNJA NA PUTU SJENICA - NOVI PAZAR: Kupac i vlasnik probali motor, pa obojica poginuli!

Crna Hronika

Faris Ćurkić (33) i Armin Kasumović (20) stradali kad su motociklom koji je Ćurkić trebalo da proda Kasumoviću udarili u betonski zid

Faris Ćurkić (33) i Armin Kasumović (20) poginuli su u stravičnom udesu kod Sjenice kad su motorom "jamaha", koji je Ćurkić trebalo da proda Kasumoviću, udarili u betonski zid! Nesreća se, kako saznajemo, dogodila u četvrtak uveče oko 22 sata, a tela mladića pronađena su tek u petak ujutru.

Kobna vožnja

- Ćurkić je prodavao motor, pa je iz Novog Pazara otišao kod Kasumovića, koji je rodom iz Sjenice, da bi mladić pogledao dvotočkaš i kupio ga. Faris mu je predložio da se prvo provozaju i mladići su seli i odvezli se - priča naš izvor iz istrage:

umrlica
umrlicafoto: Prinskrin Fejsbuk

- Kako ih dugo nije bilo, Ćurkićev otac je pozvao policiju i rekao da mu se sin nije vratio kući, kao i da su i njegovi drugovi zabrinuti jer znaju da je s kupcem otišao u probnu vožnju. Ispričao je i da je Faris nedostupan, pa je policija otpočela potragu. Međutim, iste noći oko 3.30 Hitnoj pomoći je prijavljeno da dve osobe leže pored betonskog zida na putu Novi Pazar - Sjenica.

Ćurkić
Ćurkićfoto: Prinskrin Fejsbuk

- Posle besane noći za rodbinu, jedan prolaznik je pozvao policiju i prijavio da je u Javorskoj ulici video tela. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt mladića, a utvrđeno je da su se oni zakucali u zid i poginuli na mestu, ali da osim njih dvojice, nije bilo drugih učesnika u udesu. Kako je utvrđeno, Ćurkić je vozio motor, a Kasumović je bio na mestu suvozača.

Voleli motore

- Na mestu udesa je blaga krivina ulevo, najverovatnije je da je vozac motora izgubio kontrolu, udario u ivicnjak a zatim i u zid - pričaju meštani i dodaju da su obojica mladića su voleli motore i automobile... Ćurkić će biti sahranjen danas na groblju Gazilar.

Crna serija u Novom Pazaru

Stradali mladići u kolima

Inače, ovo je druga tragedija u poslednje tri nedelje u Novom Pazaru. Podsetimo, polovinom jula u sudaru dva automobila, poginuli su Demir Smajović (22), koji je bio za volanom "audija", kao i Almir Sulejamović (24) i Džamil Nuradinović (23), koji su bili u "opelu ".

J. I. - Z. Š.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...