Najnovije vesti

UŽASNA NESREĆA KOD IRIGA: Đurica se utopio u veštačkom jezeru! Prijatelji zvali policiju čim su primetili da ga nema
Foto: Dado Đilas

tragedija

UŽASNA NESREĆA KOD IRIGA: Đurica se utopio u veštačkom jezeru! Prijatelji zvali policiju čim su primetili da ga nema

Crna Hronika

Radnik JP "Komunalac" Đurica Nađ utopio se danas u ranim jutarnjim satima na veštačkom jezeru u Šatrincima kod Iriga.

Kako se nezvanično saznaje, Đurica je sa još nekoliko prijatelja otišao u nedelju uveče na jezero, da bi se tamo družili a usput i pecali. Ujutru u zoru on je ušao u vodu, kako bi se osvežio i plivao, a posle izvesnog vremena prijatelji koji su bili sa njim primetili su da ga nema. U panici da mu se nije desilo ono najgore pozvali su policiju, a telo nesrećnog čoveka kako pluta odjednom se pojavilo na površini jezera.

- Doktorka je konstatovala da smrt nije nastala nasilno, zato telo nije poslato na obdukciju. Zbog situacije u kojoj se nalazimo zbog korona virusa, telo je ipak stavljeno u limeni sanduk koji je hermetičkii zatvoren a zatim u drveni. Tako da se sanduk neće više otvarati a smešten je u kapelu do sahrane - kaže Franja Mulaj pogrebnik, koji je učestvovao u akciji vađenja utopljenika iz jezera.

Za Nađa Irižani kažu da je bio dobar drug, čovek, koji se uvek našao ljudima kada su bili u nevolji. Pored toga što je radio kao radnik Komunalca, pisao je i poeziju, zato je često učestovao u turističkim manifestacijama na kojima je čitao stihove pesama. Đurica će biti sahranjen sutra u 11 časova na istočnom groblju.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...