PRODAVAČICI BI ČUDNO, PA POGLEDALA ŠTA ON TO RADI Nišlija devojkama slikao međunožja?! Podvlačio im telefon pod suknjice
Foto: M.S.

birao mlađe s kratkim suknjama

PRODAVAČICI BI ČUDNO, PA POGLEDALA ŠTA ON TO RADI Nišlija devojkama slikao međunožja?! Podvlačio im telefon pod suknjice

Crna Hronika -

"Operisao" je u Obrenovićevoj, glavnoj ulici u Nišu, Nikole Pašića, Voždovoj i drugim centralnim ulicama. Dolijao kad je to počeo da radi u većim parfimerijama

NIŠ - Miloš M. (43) iz Niša u nekoliko navrata je jula meseca podvlačio telefon ispod ženskih suknji i slikao međunožje slučajnih prolaznica. "Operisao" je u Obrenovićevoj, glavnoj ulici u Nišu, Nikole Pašića, Voždovoj i drugim centralnim ulicama. Dolijao je kada je to počeo da radi u većim parfimerijama.

Policija je potvrdila da je ova osoba uhapšena i da će se njegov telefon kojim je slikao još ispitati kao i folderi u njegovom personalnom računaru. Njemu je u telefonskom aparatu nađeno nekoliko fotografija pa se sumnja da ih je prebacivao na hard disk.

foto: M.S.

Ko zna kada bi bio uhvaćen da jedna radnica jedne drogerije u Nišu nije primetila njegovo čudno ponašanje u radnji tako da je pozvala policiju.

- Prema snimcima kamera vidi se da je birao mlađe devojke sa kratkim suknjama. Ovo njegovo delo je okarakterisano kao polno uznemiravanje - rečeno nam je u policiji.

foto: M.S.

On je kako saznajemo snimao devojke i u tržnom centru "Forum", "Kalča", lokalima u podzemnom prolazu, takoreći svuda gde postoji veći broj građana u šetnji.

- Ta radnica ne radi sada. I nije samo ona, sve su primetile čoveka koji se pribija uz ženske mušterije, savija se, a ništa ne stavlja u korpu, a viđen mu je telefon u ruci. Eto toliko - prokomentarisala je radnica jedne drogerije.

Miloš M. će biti za dva dana izveden pred sudiju koji će mu odrediti kaznu.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja