ŽENSKA BANDA HARALA SRBIJOM: Svekrva, snaja i njene maloletne ćerke obijale stanove?! Sumnja se da su uzele 9 MILIONA!
Foto: Shutterstock

PORODIČNO U KRIMINAL

ŽENSKA BANDA HARALA SRBIJOM: Svekrva, snaja i njene maloletne ćerke obijale stanove?! Sumnja se da su uzele 9 MILIONA!

Crna Hronika -

NIŠ - Policija je uhapsila majku, njene dve maloletne ćerke i snaju pod sumnjom da su obijale stanove i od 1. avgusta uzele čak devet miliona dinara (9.000.000) i veću količinu nakita.

Uhapšene su majka D. J. (35) i maloletne ćerke, starosti 14 i 15 godina, kao i snaja od D.J., devojka pod inicijalima A.D.(23), a zbog sumnje da su izvršile krivična dela četiri teške krađe i tri teške krađe u pokušaju. One su iz Stare Pazove, operisale su po celoj Srbiji, a uhapšene su u Nišu.

- Sumnja se da su A. Đ, D. J. i maloletnice od 1. avgusta ove godine takozvanom lomilicom, alatom za lomljenje brava, uspele da uđu u četiri stana u Nišu iz kojih su navodno uzele oko 9 miliona dinara i veću količinu nakita.Takođe, one se sumnjiče da su provalile u još jedan stan u Nišu, iz kog ništa nisu uzele, kao i da su pokušale da provale u još dva stana - saopštila je policija.

Beogradska policija je pretresom kuće u kojoj su njih četiri neprijavljeno boravile u Staroj Pazovi i u kojoj je, kako nezvanično saznajemo zatečen otac devojčica M. N, pronašla četiri ručna sata i veću količinu zlatnog nakita. D. J. sa nevenčanim suprugom M.N. ima devojčice, kao i starijeg sina iz prvog braka čija je žena išla zajedno sa svekrvom po Srbiji.

- Policija je kod M. N. pronašla i manju količinu marihuane, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.A. Đ, D. J. i M. N. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima, dodaje policija.

Maloletnice su, uz krivičnu prijavu, privedene Višem javnom tužilaštvu u Nišu na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak Višeg suda u ovom gradu odredio pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs/M.S./Foto ilustracija: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track