SAHRANJEN STRAHINJA STOJANOVIĆ: U tužnoj povorci bila i Kolumbijka Sonja, samo je nemo grlila njegove rođake FOTO
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

na Novom bežanijskom groblju

SAHRANJEN STRAHINJA STOJANOVIĆ: U tužnoj povorci bila i Kolumbijka Sonja, samo je nemo grlila njegove rođake FOTO

Crna Hronika -

Strahinja Stojanović, nastradao u eksploziji u Novom Beogradu kada je njegov džip odleteo u vazduh sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju.

Osim članova porodice i mnogobrojnih prijatelja, na groblju se pojavila i Stojanovićeva devojka Sonja S. G., koja je inače, s njim bila u automobilu u trenutku eksplozije.

foto: Nemanja Nikolić

Ona je sve vreme bila uplakana, a od Stojanovića oprostila se i čituljom.

Sonja se grlila se sa rođacima i delila s njima bol i tugu.

Na sahrani je inače bilo oko 100 ljudi. Jedan od rođaka čitao je oproštajni govor, a tom trenutku prolomio se jauk. Rođak je seo na grobnicu i nije skrivao suze i bol.

foto: Nemanja Nikolić

- Strahinja, ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila i sazrela i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi. Tvoja Sonja - stoji u oproštajnoj poruci Kolumbijke.

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Sonja S. G. dobila je zabranu izlaska iz Srbije. U međuvremenu je otkriveno. U međuvremenu je otkriveno da je ispod džipa bilo između 1 i 1,5 kilograma eksploziva Pentrit. Bio je postavljen ispod vozačevog sedišta. Eksplozija je bila usmerena. Menjačka kutija dodatno je zaštitila Kolumbijku.

Eksplozivnu napravu postavljenu pod džip Strahinje Stojanovića (30), koji je ubijen u nedelju na Novom Beogradu, najverovatnije je aktivirao biciklista, koji je bio u neposrednoj blizini.

(Kurir.rs/Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track