ŠTA JE POZADINA PREMLAĆIVANJA U NOVOM SADU: Pretučeni mladić se Kontiću pre prebijanja obratio OVIM rečima?
Foto: Screenshot, privatna arhiva

istraga

ŠTA JE POZADINA PREMLAĆIVANJA U NOVOM SADU: Pretučeni mladić se Kontiću pre prebijanja obratio OVIM rečima?

Crna Hronika -

Ivan Kontić (30), osumnjičen da je 24. avgusta pretukao M. M. (28) u Novom Sadu, navodno ga je napao zbog sukoba oko poslova obezbeđenja s njegovim bratom od strica.

Kako saznajemo, brat oštećenog i odbegli Kontić poznaju se od detinjstva, jer su obojica rodom iz Nikšića.

Susret u kladionici

- Obojica se bave poslovima obezbeđenja. Brat oštećenog je vlasnik firme za obezbeđenje, a Kontić, koji je završio pravni fakultet, jeste direktor. Pre izvesnog vremena, Kontić i brat M. M. su se posvađali. Kobne večeri Kontić i oštećeni su se sreli u kladionici u Novom Sadu. Prebijanje je počelo kada je žrtva navodno rekla Kontiću: "Ako imaš problem s mojim bratom, imaš ga i sa mnom" - kaže izvor i podseća da je snimak brutalnog premlaćivanja zgrozio javnost, te da se Kontić nalazi na međunarodnoj poternici.

foto: Printscreen

Kontićeva žrtva živi u Beogradu i nije iz kriminogene sredine, već je posvećen filmskoj umetnosti, scenarista je i pisac. Njegove komšije rekle su za Kurir da ga znaju kao dobrog komšiju, kao i da su ga proteklih dana viđali u zgradi.

- Njemu su polomljene ruke? Nisam u toku. Znam da često ide u Novi Sad - rekla je komšinica i dodala:

- Videla sam ga pre tri-četiri dana, čovek izgleda sasvim normalno, zdrave su mu ruke, jeo je čokoladicu.

Crno ispod oka

Druga komšinica se prisetila da je pre nekoliko dana srela M. M. u liftu. - Primetila sam da ima nešto crno ispod oka, ali nisam ga pitala da li je dobro, nije imao gips ili zavoje. Niko ne razgovara previše s njim, najčešće ga viđamo u prolazu ili liftu i čujemo da je u stanu kad glasno pušta muziku - kaže ona.

(Kurir.rs/ A. P. - J. S./foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track