EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE NA KURIRU Miladin saslušan u Katanićevoj, porekao da je tukao devojku! Čeka se odluka o pritvoru
Foto: Zorana Jevtić

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE NA KURIRU Miladin saslušan u Katanićevoj, porekao da je tukao devojku! Čeka se odluka o pritvoru

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje, Tužilaštvo predložilo da mu bude određen pritvor, čeka se odluka suda

BEOGRAD - Miladin Kovačević, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je između utorka i nedelje mučio i zlostavljao Tinu. T, kao i da joj je ugrozio bezbednost, nešto posle 12 sati doveden je u pratnji policije na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu.

Kako Kurir saznaje, Tužilaštvo predložilo da mu bude određen pritvor, čeka se odluka suda. Tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor imajući u vidu da je ranije osuđivan i da je devojka prijavila da ga se veoma plaši, saopšteno je iz tužilaštva.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Kako saznajemo, on je detaljno izneo svoju odbranu. Naime, Kovačević je u svojoj odbrani naveo da se video sa T.T, ali da joj te večeri nije pretio niti da joj je naneo povrede. Nakon što je detaljno opisao kako se oštećena ponašala i šta se sve događalo, nije želeo da odgovara na pitanja zamenika tužioca, navodi tužilaštvo u saopštenju.

Kovačević se tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje, jer je devojci pretio, vukao je za kosu, polomio joj je telefon, rečeno je Tanjugu u petak u tužilaštvu.

Devojka koja je prijavila njegovo ponašanje u petak je tužilaštvu dostavila "povrednu listu", a tužilaštvo je najavilo da će naložiti veštačenje tih povreda. Takođe, u daljem toku krivičnog postupka tužilaštvo namerava da ispita i oštećenu devojku, kao i njenu rođaku kod koje je pobegla nakon svađe sa Kovačevićem.

Tužilaštvo će pregledati video zapise i preduzeti i sve druge dokazne radnje, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja. Nakon toga će doneti konačnu odluku i obavestiti javnost o daljem toku postupka, navodi se u saopštenju.

Kovačević je sprskoj javnosti poznat po slučaju iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz Amerike, procesuiran u Srbiji.

(Kurir.rs/J. Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track