Najnovije vesti

bivši košarkaš brani se sa slobode

ŠTA SE SVE DOGAĐALO ISPRED MILADINOVIH VRATA: Snimak ste videli, ali ne i ono što je na njima izgrebano! (FOTO)

Crna Hronika

BEOGRAD - Bivšeg košarkaša Miladina Kovačevića devojka Tina T. (26) prijavila je policiji tvrdeći da ju je on pretukao u stanu u Beogradu.

Kurir je ekskluzivno došao u posed snimka na kom se čuje svađa između Miladina i Tine, koja ga je prijavila policiji. Izvor Kurira otkrio je da je Tina T. osumnjičenom za ugrožavanje njene sigurnosti izgrebala i vrata.

foto: Zorana Jevtić

Na društvenim mrežama, međutim, isplivao je snimak na kom se vidi i čuje burna rasprava između Kovačevića i Tine. Na snimku se čuje kako neko lupa na vrata stana u kom je navodno Kovačević. On pomera špijunku i sa druge strane se nazire ženski lik. 

- Objasni mi poentu tvog lupanja, ja sam sve što si želela uradio - kaže on njoj kroz zatvorena vrata, a ona nastavlja da lupa i moli da otvori.

- Hoću da budem s tobom, otvori mi, hoću da budem s tobom - odgovara mu ona.

- Nema ništa od toga Tina, s tim ponašanjem ne moraš nikada više da me vidiš - odgovara on.

- Izvini - viče Tina. - Čuj izvini, pa nemam 12 godina - kaže Kovačević na kraju snimka koji se tada prekida dok Tina nastavlja da viče sa druge strane vrata, u hodniku.

Šta se događalo kod tužioca

Kovačević je danas detaljno izneo svoju odbranu. Naime, Kovačević je u svojoj odbrani naveo da se video sa T.T, ali da joj te večeri nije pretio niti da joj je naneo povrede. Nakon što je detaljno opisao kako se oštećena ponašala i šta se sve događalo, nije želeo da odgovara na pitanja zamenika tužioca, navodi tužilaštvo u saopštenju. Kovačević se tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje, jer je devojci navodno pretio, vukao je za kosu, polomio joj je telefon, rečeno je Tanjugu u petak u tužilaštvu.

Šta se zatim događalo u stanu, biće utvrđeno istragom pošto policija i tužilaštvo rade na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Kovačević je, podsetimo, javnosti postao poznat 2008. godine zbog brutalnog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera. Naime, država Srbija je tada porodici pretučenog mladića platila 900.000 dolara na ime obeštećenja, a Kovaćević je u Srbiji osuđen na dve godine i tri meseca zatvora.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...