Najnovije vesti

LIDER LDP OVAKO REŠAVA PROBLEME

ČEDA REKETAŠ! EKSKLUZIVNI VIDEO: Pogledajte kako Jovanović ZAMAHUJE i prebija vlasnika klinike reketom!

Crna Hronika

Kurir je došao u posed video-snimka od 18. jula na kom se vidi kako lider LDP udara Žarka Ivkovića

Čedomir Jovanović, lider LDP, 18. jula izazvao je incident na Novom Beogradu zbog kog je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, a Kurir je ekskluzivno došao do snimka sa sigurnosnih kamera na kom se vidi kako reketom tuče vlasnika centra za fizikalnu terapiju „Fizio centar“ Žarka Ivkovića.

Čedomir Jovanović, lider LDP, 18. jula izazvao je incident na Novom Beogradu zbog kog je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, a Kurir je ekskluzivno došao do snimka sa sigurnosnih kamera na kom se vidi kako reketom tuče vlasnika centra za fizikalnu terapiju „Fizio centar“ Žarka Ivkovića.

Incident se, podsetimo, dogodio oko 16.50 u Ulici Milutina Milankovića, a navodno mu je prethodio nesporazum oko zakupa lokala.

HRONOLOGIJA

1. Jovanović izlazi iz džipa s reketom u ruci

foto: Printscreen

2. Iz sve snage zamahuje ka Ivkoviću i udara ga nekoliko puta

foto: Printscreen

3. Ivković se povlači unazad pokušavajući da se zaštiti

foto: Printscreen

4. Vozač pokušava da smiri Jovanovića

foto: Printscreen

5. Ivković beži niz ulicu

Istrčao iz džipa

- Ispred klinike je prvo došao Jovanovićev vozač Nebojša Maslovarić Žule i pokušao, po nalogu Čedomira Jovanovića, da zameni brave, a kako bi mu omogućio da preuzme kontrolu nad firmom Žarka Ivkovića. On je došao s bravarom i kad je Ivković rekao da od toga nema ništa, bravar je otišao. Maslovarić je to javio Jovanoviću i on se, posle dvadesetak minuta, stvorio pred klinikom - ispričao je posle incidenta za Kurir Dejan Dubajić, pravni zastupnik „Fizio centra“.

foto: Privatna Arhiva, Dragana Udovičić

Jovanović je navodno odmah istrčao iz džipa i reketom iz sve snage počeo da zamahuje ka Ivkoviću. Na snimku koji su zabeležile kamere vidi se kako Jovanović drži reket u desnoj ruci i udara nekoliko puta Ivkovića, koji se povlači unazad i rukama pokušava da se zaštiti od udaraca.

Incidentu su, kako se vidi na snimku, prisustvovala još dva muškarca, od kojih je jedan navodno Ivkovićev poznanik, a drugi Jovanovićev lični vozač, koji je prvi došao ispred klinike i pokušao da preuzme ključeve.

- Vozač pokušava da smiri Jovanovića i da ga ubedi da ne udara čoveka - objašnjava sagovornik.

Krivična i prekršajna prijava

Kako je Kurir ranije pisao, Ivković je uspeo da pobegne pomahnitalom Jovanoviću, a potom su i lider LDP i njegov vozač seli u automobile i odvezli se. Intervenisala je i policija, koja je tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv Jovanovića zbog sumnje da je Ivkoviću naneo lake povrede.

Protiv Jovanovića je tada podneta i prekršajna prijava, jer je, kako je utvrđeno, izlaskom iz kuće prekršio meru samoizolacije pošto je neposredno pre incidenta preležao koronavirus. Takođe, druga prekršajna prijava je podneta protiv njega zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, jer su se incidenti ispred „Fizio centra“ nastavili i sutradan, 20. jula, kad je Jovanović došao u pratnji supruge Jelene i tada fizički nasrnuo i na pravnog zastupnika Dubajića.

Jovanović

SUPRUGA MI JE BILA U NEPRILICI

Čedomir Jovanović je posle incidenta izjavio da zna da je on osoba za koju važe drugačija pravila, te da je samo najednom planuo zbog dece i supruge.

- Ne pitajte šta se desilo, ništa nije bilo razumno, sem što sam pozvao policiju kad sam čuo da mi je supruga u neprilici. Mi od ovoga ne živimo, to smo napravili da bismo pomagali drugima - rekao je posle incidenta Jovanović.

Kurir.rs/Jelena Spasić/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...