DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE KOD MALOG IĐOŠA! Izginuli mladi ljudi: Zakucali se u most, tela pronađena u kanalu (FOTO)
Foto: N. H.

užas!

DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE KOD MALOG IĐOŠA! Izginuli mladi ljudi: Zakucali se u most, tela pronađena u kanalu (FOTO)

Crna Hronika -

U užasnoj saobraćajnoj nesreći, najverovatnije još noćas, su kod mesta Lovćenac, 60 kilomatara od Subotice, poginule tri mlade osobe.

Nalazile su se automobilu BMW, koji se prebrzo kretao i velikom silinom udario u most, kada se vozilo prevrnulo.

Poginuli su Danilo D.(1998.) i dve ženske osobe, M.V. i P.B.obe su 2003. godište.

Vozilom je kako saznajemo, verovatno upravljao mladić D.D.

Policija je potvrdila mesto nesreće u kojoj su preminule tri mlade osobe, a upravo je završen uviđaj koji vodi Osnovno javno tužilaštvo u Subotici.

foto: N. H.

Kako je za Kurir potvrdila Livija Panić, osnovni javni tužilac, nesreća je jutros otkrivena, a najverovatnije se dogodila još u toku noći.

-Poginule su tri osobe, 22-godišnji mladić D.D. Iz Lovćenca, M.V.(2003) godište iz Vrbasa i P.B.(2003) godište iz Lovćenca, uviđaj je završen, a tela su poslata na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Ne zna se zašto je došlo do nesreće i šta se tačno dogodilo, ali vozilo je potpuo smrskano. Muška osoba, za koju se pretopstavlja da je vozač automobila i jedna ženska osoba ispali su iz vozila, nađeni su u vodi, na obodu kanala, kod mesta nesreće, navela je osnovni javni tužilac Livija Panić.

Tom prilikom iz BMW su ispali vozač i jedna ženska osoba, dok druga ženska osoba ostaje u vozilu. Tela su pronađena u kanalu, u vodi.

U osnovnom javnom tužilaštvu su potvrdili da se automobil kretao Ulicom 13. jula. Pretpostavlja se, da je zbog brze vožnje vozač izgubio kontrolu nad vozilom. On je udario prednjim delom vozila u most, vozilo se silovito prevrnulo i upalo u vodu, a od udara iz vozila su ispali muškarac i jedna žena, dok je telo druge ženske osobe, nađeno u vozilu.

Istraga je završena a obdukcija će ukazati na detalje tragedije.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track