Najnovije vesti

OGLASILA SE DEVOJKA NESTALOG TRENERA: Odlučio je da proda kuću vrednu oko 300.000 evra, stalno je gledao kroz prozor i na sat
Foto: Facebook

otkrila šta se dešavalo pre nestanka

OGLASILA SE DEVOJKA NESTALOG TRENERA: Odlučio je da proda kuću vrednu oko 300.000 evra, stalno je gledao kroz prozor i na sat

Crna Hronika

Devojka nestalog fitnes trenera Jove Kecmana (51) Ana ispričala je da je izuzetno vezan za porodicu, naročito za oca.

- Meni je u jednom trenutku rekao "pazi mi Mileta", ali mi smo se uvek šalili. Ja se iskreno nadam da će ga naći ili da će se pojaviti - kaže Ana.

Beogradski trener je nestao 24. septembra, i kako priča njegova devojka, sa sobom je poneo samo ličnu kartu i najmanje 16.000 evra. Mobilni telefon je ostao kod kuće.

- Jovo je nekoliko dana pre nestanka počeo da skuplja novac. Tad je, takođe, odlučio da proda kuću, koja vredi oko 300.000 evra i našao je kupca, napravili su predugovor. I Miletu, ocu je tražio da podigne kredit. Rekao je da prodaje kuću jer ne može više da se bavi treninzima, da mu je dosadilo i da hoće da ide u penziju. On nikome nije dugovao novac i nije imao finansijskih problema, tako da ne znam za šta mu je bio potreban novac - ispričala je sagovornica.

Kako kaže Ana, beogradski trener je oko dve nedelje pre nestanka počeo da bude uznemiren.

- Stalno je gledao kroz prozor, na sat kao da nešto čeka. Stalno je bio nervozan i pričao je da ima neki lični problem, ali ne i koji. Radio je normalno, držao je treninge, imao je mušterije, ali nije mogao da bude posvećen poslu zbog tog ličnog problema - objašnjava sagovornica.

Ana i Jovo se poznaju oko šest godina, a zabavljaju se poslednjih nekoliko meseci. Kako ona navodi, sve je bilo u redu dve nedelje pre nestanka.

- Pravili smo planove za budućnost, tako da je meni sve ovo čudno. Kad god krenem da tražim informacije o njemu, naiđem na zid. Niko ništa ne zna, ni drugovi, ni prijatelji. Došla sam do svih njegovih kontakata i niko ništa ne zna - ističe devojka.

Kecman, prema rečima njegove devojke, izgleda opasno i voli da se tako ponaša, ali je sušta suprotnost.

- Sav je istetoviran, kad ga ljudi vide, svi se uplaše, ali je on fenomenalan, on je duša od čoveka i ni mrava ne bi zgazio. Jovo sa svojom baka Ružom (103) pravi kolače i baš su to skoro radili - kazala je Ana.

Jovo ima mladalački duh i do dve nedelje pred nestanak je uvek bio veseo, kako kaže sagovornica i napominje da on nikad nije koristio drogu, alhohol, cigarete i da nema problem sa kockom. Takođe, ističe da "Jovo nema veze sa kriminalcima", bar da ona zna.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...