ŠTANGLOM PROBO NOGU PROFESORU: Dragan ima ozbiljnu ranu na butini dužine skoro 5 santimetara! DETALJI  NAPADA ISPRED ŠKOLE U BORU
Foto: Istmedia Youtube Printscreen, Printscreen Facebook

DRAMA U BORU

ŠTANGLOM PROBO NOGU PROFESORU: Dragan ima ozbiljnu ranu na butini dužine skoro 5 santimetara! DETALJI NAPADA ISPRED ŠKOLE U BORU

Crna Hronika -

Dragana M. (58), profesor fizičkog vaspitanja u Tehničkoj školi u Boru, povređen je kada ga je maskirani muškarac jutros na stepeništu škole udario štanglom.

Trenutak napada zabeležen je na nadzornoj kameri, gde se vidi se kako zasad nepoznata osoba pritrčava s leđa profesoru, udara ga i zatim beži. U Opštoj bolnici u Boru su saopštili da je udarac nanet tupim predmetom.

foto: Printscreen Facebook

- Pacijent je upućen i najpre zbrinut u Hitnoj službi Doma zdravlja Bor, a zatim prevezen u Opštu bolnicu Bor. Žalio se na bol i ispad funkcionalnosti levog ekstremiteta. Pregledom je konstatovana rana spoljne leve butine dužine oko 5 centimetara. Radi se o probodnoj rani nanetoj tupim predmetom - objašnjavaju iz OB Bor.

Profesor je hospitalizovan na Službi ortopedske hirurgije gde mu je rana zbrinuta i određena mu je terapija.

- Pacijent je previjen i za sada je vitalno stabilan. Primljen je u svesnom stanju, komunikativan, rekonstruisao je događaj u potpunosti - navode iz bolnice i dodaju da je povodom profesorovog slučaja konsultovan i opšti hirurg.

- Pretpostavljamo da se radi o dubljim zahvatima tkiva u regiji butine. Na osnovu toga, pacijent će se i dalje biti praćen u skladu sa protokolom lečenja i preduzimaće se adekvatne mere - navode za naš portal iz borske bolnice.

Kako je rekao profesor za medije, on ne zna ko je mogao to da uradi. Dodao je da je pokušao da stigne napadača. Tehnička škola u Boru o celom slučaju obavestila je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Kurir.rs/Telegraf

Foto :Istmedia Youtube Printscreen, Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track