Najnovije vesti

RASVETLJENA MISTERIOZNA SMRT ČOBANINA U BUNARU KOD ŽITIŠTA: Otkriveno ŠTA SE DOGODILO Laviju, porodica je bila u šoku!
Foto: Kurir

strašna tragedija

RASVETLJENA MISTERIOZNA SMRT ČOBANINA U BUNARU KOD ŽITIŠTA: Otkriveno ŠTA SE DOGODILO Laviju, porodica je bila u šoku!

Crna Hronika

Misteriozna smrt tridesetdevetogodišnjeg čobanina Vanjela Kneževića, zvanog Lavi, na salašu pored Begeja, na periferiji sela Torak kod Žitišta i dalje je glavna tema u selu, a neki izvori bliski istrazi, potvrđuju pretpostavku da je struja iz vodene pumpe, koju je pokušao da aktivira, ubila Lavija.

Zvaničnih podataka vezanih za ovaj tragični slučaj u sredu ujutro, još uvek nema, ali je sve izvesnije da se ne radi o ubistvu i nasilnoj smrti, kako su neki sumnjali, obzirom da je nekoliko meštana Torka, tog jutra u neposrednoj blizini salaša, videlo četvoricu migranata.

- Nikakvih tragova nasilja, niti eventualne borbe za život, nesrećnog Lavija, na licu mestu nije bilo, čak pored otvora bunara na ulazu u salaš i dalje stoji gumeno crevo povezano sa vodenom pumpom - kaže rođak Vanjela Kneževića, uz potvrdu da niko nije imao razloga da napadne i presudi mirnom i poštenom čoveku, koji je bio vredan i posvećen poslu kojim se bavio.

Struja iz vodene pumpe, kako kažu neki od komšija iz obližnjih salaša, udarila je Vanjela u momentu dok je u ležećem položaju pored betonskog otvora u bunar, koji je dimenzija 40x40 centimetara, pokušavao da je aktivira i započne izvlačenje vode iz bunara.

Jak udar, prouzrokovao je, najverovatnije njegov pad u bunar, odakle mu nije bilo spasa.

Kurir.rs/Blic

Foto Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...