Najnovije vesti

OVA PLJAČKA SAMO ŠTO SE DOGODILA! POGLEDAJТE SNIMAK RAZBOJNIŠTVA IZ CENTRA BEOGRADA: Jedan čuva stražu, drugi otima 300.000 dinara
Foto: Kurir

Drski lopovluk

OVA PLJAČKA SAMO ŠTO SE DOGODILA! POGLEDAJТE SNIMAK RAZBOJNIŠTVA IZ CENTRA BEOGRADA: Jedan čuva stražu, drugi otima 300.000 dinara

Crna Hronika

Pogledaje snimak pljačke koja se upravo dogodila u Vlajkovićevoj ulici, a snimljena je sigurnosnim kamerama. Lopovi su bili uigrani - jedan čuva stražu, a drugi "operiše".

Čovek je parkirao automobil u ulici i udaljio se od kola kako bi obavio posao na nekoliko minuta. Međutim, dvojica pljačkaša su se odmah vratila. Jedan je stao pored lokala i pratio da li će se čovek vratiti. 

Drugi lopov je otvorio vrata vozila, kog vlasnik nije zaključao. Brzo je iz kasete uzeo kovertu, a kako nezvanično saznajemo oteto je oko 300.000 dinara. Po svemu sudeći razbojnici su tipovali žrtvu i pratili gde smešta novac.

Koliko je pljačka bila drska govori i to da se policijska stanica nalazi pedesetak metara od mesta razbojništva, a policajci često prolaze ovom ulicom.

foto: Kurir

Kako saznajemo, policija je uzela snimke gde se jasno vide lica razbojnika. U toku je intenzivna istraga ka pronalaženju i hapšenju počinilaca.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...