ČAŠĆAVALI POSLOVNE PARTNERE PROSTITUTKAMA! Šta se dešavalo u šabačkoj kafani! Devojke pružale SEKS, a gazde im UZIMALE SVE PARE?
Foto: Ana Mitić

organizovanje prostitucije

ČAŠĆAVALI POSLOVNE PARTNERE PROSTITUTKAMA! Šta se dešavalo u šabačkoj kafani! Devojke pružale SEKS, a gazde im UZIMALE SVE PARE?

Crna Hronika -

Devojke, njih četiri, koje su pre dve noći zatečene "na delu" u javnoj kući u Majuru kod Šapca, a koje su, kako se sumnja, radile za Madam Stelu, navodno su izjavile posle hapšenja da nisu bile maltretirane, niti primoravane da pružaju seksualne usluge za novac, saznaje Kurir. Prema rečima našeg izvora, devojke su rekle da su se prostitucijom bavile zbog loših materijalnih okolnosti u kojima su živele.

- One su odvedene u smeštaj za žrtve trgovine ljudima u Beogradu - kaže izvor.

Zatekli ih na delu

Podsetimo, policija je u noći između petka i subote upala u kafanu u selu Majur i tamo zatekla četiri devojke, koje su trojici klijenata pružale seksualne usluge za novac u sobama za izdavanje. Lisice su stavljene vlasnicima kafane, bračnom paru E. G. (49), poznatoj kao Madam Stela, i V. G. (57), kao i njihovom konobaru N. O. (41). Njih troje sumnjiče se za trgovinu ljudima i juče su se na saslušanju u Višem tužilaštvu u Šapcu branili ćutanjem, nakon čega im je određen jednomesečni pritvor.

restoran u kome su devojke pronađene
restoran u kome su devojke pronađenefoto: Ana Mitić

- Devojke koje su radile za Madam Stelu uglavnom su dolazile sa juga zemlje. Vlasnica kafane je iskorišćavala njihove teške životne prilike - kaže izvor i nastavlja: - Iako se priča da su vlasnici kafane usluge svojih "dama" naplaćivali debelo, prostitutke navodno nisu dobijale ni dinar. Madam je smatrala da je njima dovoljno to što imaju krov nad glavom i redovne obroke, tako da bi sve što prostitutke zarade zadržavala za sebe.

Gomila para

Oduzeto skoro 22.000 evra

Policija je prilikom pretresa kafane pronašla veću količinu novca, a sumnja se da je on stečen podvođenjem devojaka.

- Oduzeto je 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara - podseća izvor.

Izvor kaže da su žene iz ove javne kuće izuzetno lepe i negovane. - Plaćali su im frizera, depilaciju, manikir, kupovali im seksi veš - kaže izvor.

Porodično nasleđe

Meštani Majura pričaju da su znali da se u ovoj kafani godinama unazad odvija prostitucija.

- Tu su dolazili ugledni Šapčani, biznismeni, poljoprivrednici... Uvek su bila parkirana dobra kola ispred. Javna je tajna da su biznismeni tu dovodili svoje poslovne partnere da ih časte, kako se to kaže - pričaju meštani i nastavljaju: - Kažu da postoji i cenovnik usluga, ali da je otprilike neka standardna cena 100 evra po devojci. Inače, ta kafana postoji sto godina, to je porodično nasleđe, a oduvek se pričalo da se tu odvija prostitucija.

(Kurir.rs/ J. Ivić - A.Mitić/ Foto:A.M. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja