ADVOKAT VIŠE BRINE O MOJOJ ŽENI NEGO O MENI! ŠOK U SUDNICI! Muzičar, uhapšen sa Banetom Vidakovićem, obrušio se na svog zastupnika
Foto: Nemanja Nikolić

U VIŠEM SUDU U BEOGRADU

ADVOKAT VIŠE BRINE O MOJOJ ŽENI NEGO O MENI! ŠOK U SUDNICI! Muzičar, uhapšen sa Banetom Vidakovićem, obrušio se na svog zastupnika

Crna Hronika -

Muzičar Ilija Marković, kod koga je pronađena droga kada su on i glumac Branko Vidaković uhapšeni 17. jula, tražio je danas u Višem sudu u Beogradu izuzeće svog advokata Save Stevanovića.

"Izuzeće advokata tražim i jer se više brinuo o mojoj supruzi nego o meni i slučaju. Moj predmet ga nije zanimao, donosio je neke poruke, pravdao se za dopisivanje sa suprugom", nastavio je Marković i dodao:

"Ja jesam kriv i kajem se."

Posle ovog izlaganja reč je dobio i advokat.

"Nemam nikakav odnos sa njegovom suprugom", počeo je Stevanović, ali ga je sudija prekinula i rekla mu da je odnos sa ženom optuženog ne zanima.

Markoviću će sud dodeliti novog advokata po službenoj dužnosti, "jer ne postoji odnos poverenja", pa je suđenje odloženo.

Postupci su razdvojeni, jer je Vidaković sklopio sporazum s Višim tužilaštvom u Beogradu, na osnovu kog će morati da odsluži šest meseci kućnog zatvora s nanogicom i ode na lečenje od droge.

(Kurir.rs/Jelena Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track