KURIR NA LICU MESTA

POTRESNO SVEDOČENJE IZ ABERDAREVE, ONI SU PRVI PRITEKLI U POMOĆ Samo sam mu govorio biće sve u redu, a lobanja mu je bila otvorena

Crna Hronika -

Pucala stakla, prozori doslovno iskakali od siline eksplozije, vozila oštećena

BEOGRAD - Očevici sa mesta jutrošnje stravične eksplozije, koja se nešto pre 10 časova dogodila na gradilištu zgrade u Aberdarevoj, tik uz sedište RTS, ispričali su za Kurir da je detonacija bila toliko jaka da su prozori sa zgrade preko puta Palilulske pijace doslovno pali.

Radnici koji su prvi pritekli u pomoć kažu da su prvo videli čoveka sa okrvavljenom glavom i da su ga vukli do ulaza u RTS gde ga je preuzela Hitna.

Očevidac M.P. za Kurir kaže i da su u prvi mah svi mislili da je nekom nešto eksplodiralo u stanu kao i da je teško povređenom radniku čija je glava bila sva u krvi dok nije došla pomoć sve vreme govorio da se smiri iako mu je lobanja bila otvorena jer je pukla od povrede u eksploziji.

- Samo sam mu sve vreme govorio da će sve biti u redu - dodao je očevidac.

Očevici užasa tvrde i da prvom radniku ka kojem su krenuli nije bilo spasa, da mu je eksplozija otkinula ruku i glavu. Zvanične potvrde o njegovoj smrti zasad nema.

U eksploziji je povređen i jedan radnik RTS, najverovatnije vozač pošto očevici tvrde da je jedan muškarac sedeo u kolima na parkingu u trenutku eksplozije.

(Kurir.rs/J.I.)

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja