NOVI DETALJI HAPŠENJA SRBINA U BANJALUCI! Ubica se u BIH krio pod lažnim imenom, otkriven i štek-stan u kom je krio drogu!
Foto: Privatna Arhiva

akcija logan

NOVI DETALJI HAPŠENJA SRBINA U BANJALUCI! Ubica se u BIH krio pod lažnim imenom, otkriven i štek-stan u kom je krio drogu!

Crna Hronika -

Stefan Stefanović (28), koji je prekjuče uhapšen u Banjaluci po poternici Interpola zbog smrti navijača Milana Pribakovića u diskoteci "Di end" u Novom Sadu, koristio je još jedan stan, piše Srpska info.

Podsetimo, Stefanović je uhapšen u akciji "Logan", a utvrđeno je da se u BiH krio pod lažnim identitetom na ime Nikole Radišića.

- Policija je utvrdila da je on imao još jedan iznajmljeni stan za sakrivanje narkotika. Pretresom je pronađeno još 355 grama marihuane - pišu mediji z Republike Srpske. Stefanović je, da podsetimo, u Srbiji osuđen u odsustvu na 15 godina zatvora.

- On je najpre bio optužen za ubistvo Pribakovića, ali je kasnije delo prekvalifikovano u nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja. Utvrđeno je da je on ušao u diskoteku, pucao Pribakoviću u noge i pobegao. Mladić je preminuo jer je iskrvario od povreda - rekao je ranije izvor Kurira.

Akcija "Logan", kako navode mediji, trajala je tri meseca.

Osim begunca, uhapšeni su i Slobodan Stanković, Milan Gajić, inače pripadnik Oružanih snaga BiH, i taksista Bojan Đurić. U akciji je zaplenjena i droga, a kod Stefanovića su pronađena lažna dokumenta Srbije i Švajcarske.

Kurir.rs/ J. I./ Foto privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track