MALO PRE KOBNOG NAPADA, IVANA (22) JE NEKO POZVAO DA IZAĐE: Otac otkrio jezive detalje ubistva mladića u Novom Beogradu
Foto: Jelena Rafailović/Kurir

tragedija posle dočeka

MALO PRE KOBNOG NAPADA, IVANA (22) JE NEKO POZVAO DA IZAĐE: Otac otkrio jezive detalje ubistva mladića u Novom Beogradu

Crna Hronika -

Drug je pokušavao da mu pomogne i vikao "izdrži, izdrži"

Ivan T. (22), koji je noćas preminuo u Urgentnom centru od posledica uboda nožem u srce, nekoliko minuta pre kobnog napada dobio je telefonski poziv nakon čega je izašao iz svog stana.

Mladić je veče proveo u jednom stanu u Novom Beogradu gde je dočekao Srpsku novu godinu.

- Ivan se vratio kući oko 3 ujutru kad ga je neko pozvao na telefon. Izašao je napolje, a kako ga dugo nije bilo, otac je izašao za njim i našao ga na pločniku. Imao je ubodnu ranu i mnogo je krvario - saznaje "Kurir" na mestu napada.

Mladića, koji je još davao znake života, otac je pronašao na stazi između zgrada na oko 500 metara od njihove zgrade u Ulici Ivana Ribara u Novom Beogradu.

- Video sam jednog Ivanovog druga koji pokušava da mu pomogne. Vikao mu je: "izdrži, izdrži". Ne znam ko je mogao da ga napadne. Očekujem da policija to brzo reši - rekao je ekipi "Kurira" Ivanov otac koji se jedva drži na nogama.

Uz pomoć jednog Ivanovog druga odmah je teško ranjenog sina ubacio u automobil i odvezao u Urgentni centar, ali je Ivan T. nažalost uprkos reanimaciji ubrzo podlegao povredama.

1 / 4 Foto: Jelena Rafailović/Kurir

Za sada se pretpostavlja da je motiv napada svađa koja se dogodila tokom žurke.

Prema nezvaničnim saznanjima "Kurira" policija ima izvesna operativna saznanja i vrlo brzo se očekuje hapšenje muškarca osumnjičenog za ubistvo.

(Kurir.rs/J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja