Najnovije vesti

IVAN SKOČIO SA ČETVRTOG SPRATA NAOČIGLED SUDSKE STRAŽE Čekao je u hodniku da dobije presudu, a onda je nastao KRVAVI METEŽ (FOTO)
Foto: Kurir/Bogdana Đusić

detalji nesreće u kragujevcu

IVAN SKOČIO SA ČETVRTOG SPRATA NAOČIGLED SUDSKE STRAŽE Čekao je u hodniku da dobije presudu, a onda je nastao KRVAVI METEŽ (FOTO)

Crna Hronika

Okrivljeni u prekršajnom postupku Ivan Pavlović (42) potpuno neočekivano skočio je danas kroz prozor zgrade Prekršajnog suda sa četvrtog sprata i to u prisustvu policajaca koji su ga priveli!

Pavlović je prema saznanjima "Kurira" prekršio meru zabrane prilaska koja mu je izrečena zbog nasilja u porodici. Za to delo ga je prijavila majka, a policija mu je izrekla zabranu prilaska i naređeno mu je da se iseli iz stana.

Pavlović je međutim prekršio zabranu prilaska nakon čega se našao u Prekršajnom sudu. Sudija je izvela dokaze protiv njega, a on je sa policijom čekao u hodniku da se proces završi.

1 / 5 Foto: Kurir/Bogdana Đusić

Tada je potpuno neočekivano skočio kroz otvoren prozor sa četvrtog sprata.

Preživeo je zahvaljujući tome što nije pao na beton već na krov koji se nalazi u nivou drugog sprata. Zadobio je teške telesne povrede i hitno je prebačen u Klinički centar.

Prilikom pada je polomio sve ekstremitete, a ima i tešku povredu kičmene moždine.

(Kurir.rs/Bogdana Đusić/Foto:Bogdana Đusić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...