ZBOGOM, NASMEJANI DEČAČE: Majka ubijenog Milana objavila dirljive porodične fotografije (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

tuga

ZBOGOM, NASMEJANI DEČAČE: Majka ubijenog Milana objavila dirljive porodične fotografije (FOTO)

Crna Hronika -

Ejmi Lonzberi, majka Milana Lončara, mladića srpskog porekla koji je u četvrtak uveče ubijen u Filadelfiji dok je šetao psa, objavila je na svom profilu na Fejsbuku veliki broj porodičnih fotografije u znak sećanja na tragično nastradalog sina.

Na fotografijama su zabeležena razna porodična okupljanja i momenti koje su nasmejani provodili zajedno. Jedna od najdirljivijih je svakako fotografija Milana i njegove sestre Jelene iz dečijih dana.

Članovi porodice i Milanovi prijatelji okupili su se sinoć na bdenju na mestu gde je mladić upucan. Okupili su se tačno u momentu kad je policiji dan ranije javljeno da je upucan. Kroz pesme i suze postavili su njegov portret na zidu kraj koga je nađen u lokvi krvi.

- Bilo je tako lepo imati svu vašu podršku. Znam da smo svi šokirani i povređeni, ali večeras smo bili zajedno - napisala je Ejmi.

Mladić srpskog porekla Milan Lončar (25) ubijen je u sredu uveče u blizini svoje kuće u Filadelfiji nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju dok je šetao psa.

Na snimku kamere za nadzor vidi se kako mu je za sada nepoznati muškarac stavio pištolj na grudi dok mu drugi prilazi sa leđa i počinje da mu pretresa džepove.

Detektiv Skot Smal je rekao da je ispaljen jedan hitac nakon čega se napadači pobegli. Policija za njima još traga, a u međuvremenu je raspisana nagrada od 20.000 dolara za informaciju koja može dovesti do njihovog hapšenja.

Lončar je proglašen mrtvim pola sata kasnije u lokalnoj bolnici.

- Uzeli ste nama toliko toga. I ne samo nama. Povredili ste njegove prijatelje, kolege sa posla, ceo komšiluk. To nije samo jedan život. Uništili ste stotine života koje ni sami ne znate - rekle su majka Emi Lonzberi i sestra Jelena Lončar.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track