MUP SE OGLASIO O HAPŠENJU MIKE ALEKSIĆA: Osumnjičen da je zlostavljao 5 učenica, sumnja se da ih ima još! Poziv žrtvama da se jave
Foto: Vladimir Šporčić

u vremenskom periodu od 2012-2020. godine

MUP SE OGLASIO O HAPŠENJU MIKE ALEKSIĆA: Osumnjičen da je zlostavljao 5 učenica, sumnja se da ih ima još! Poziv žrtvama da se jave

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107.

Podsetimo, glumica Milena Radulović ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Miroslav Mika Aleksić, Milena Radulović
foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

Ona je rekla i da se nekoliko nekoliko devojaka od kojih su neke maloletne, prijavilo policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja