GLUMICA MILENA OTKRIVA DETALJE SA MIKINIH ČASOVA GLUME: Pitao nas je javno te stvari, a nasamo i da li nam prija
Foto: Nemanja Nikolić

Svedočenje koje je pokrenulo aferu

GLUMICA MILENA OTKRIVA DETALJE SA MIKINIH ČASOVA GLUME: Pitao nas je javno te stvari, a nasamo i da li nam prija

Crna Hronika -

Milena Radulović je u svojoj detaljnoj ispovesti objasnila da je razumela kazne kada je bila kriva i prihvatala ih je. Ipak, osećala se neprijatno kada ih je, kako tvrdi, Aleksić stavljao na stub srama samo zato što imaju mišljenje koje se ne podudara s njegovim.

- Bio je surov kada kažete nešto što nije po njegovom. Toga dana biste bili na tapetu. Kod Miroslava Aleksića je bilo mnogo surovije nego na bilo kojem treningu ili času na kojem sam ikad bila - ispričala je Milena Radulović.

Možda i najneobičnija stvar bilo je Aleksićevo svojevrsno "poništavanje" roditelja i njihove uloge u životu dece koja su pohađala njegove časove.

- Roditelji nisu smeli da budu prisutni, niti je Mika komunicirao s njima. Da li na osnovu toga odakle su ili zbog zanimanja, uvek je postojalo nešto čime bi ponižavao roditelje u razgovoru s njihovom decom. Dešavalo se da je to nekima smetalo, pa su napuštali grupu. Mika je za njih govorio da su lenji i slabi - kaže Milena.

Prema njenim rečima, Aleksić bi stalno govorio: "Ja ovde nikoga nisam zvao! Ti meni, sine, ne trebaš, ja tebi trebam!" Deca bi se zatim vezivala za drugare, išli su na izlete i vašare, pa bi im napuštanje grupe teško padalo.

- Tema seksa i erogenih zona, vežbi gde se vršnjaci zbližavaju i dodiruju... Priča o seksualnosti je bila prisutna kad smo imali 13-14 godina. Pitao nas je javno te stvari, a nasamo nas je pitao da li imamo seks, da li nam prija i govorio da je seks bitan zbog zdravlja. Tada nam je delovalo da je to pedagoški. Pitao je sve, pa zato nismo mislili da je to nešto neprirodno - navela je Milena Radulović.

(Kurir.rs/ M.Kostić / Foto: Nemanja Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track