POZNATOG BIZNISMENA POKRALI NA KRSNU SLAVU: Detalji neviđene pljačke vlasnika Knez petrola, ZATEKAO LOPOVE U KUĆI!
Foto: Kurir

preselo mu

POZNATOG BIZNISMENA POKRALI NA KRSNU SLAVU: Detalji neviđene pljačke vlasnika Knez petrola, ZATEKAO LOPOVE U KUĆI!

Crna Hronika -

Srđan Knežević, vlasnik Knez petrola, opljačkan je večeras. On je, naime, bio kod majke i sestre na slave, a pljačka se dogodila oko 17.30.

"Nikoga u tom trenutku nije bilo u kući. Slava se proslavljala u krugu porodice, jer mi je skoro umro otac, pa nismo slavili". rekao je Srđan Knežević.

Nakon što se vratio sa slave, primetio je haos i premetačinu u kući. Tragedija je mogla biti i veća jer je Knežević ušao u kuću dok su razbojnici još uvek bili u njoj, ali su na sreću odmah pobegli

Srđan Knežević je vidno uznemiren i potresen zbog cele situacije koja ga je zadesila.

Navodno, dva razbojnika su provalila u njegovu porodičnu kuću u Batajnici. Dva provalnika upala su u kuću vlasnika "Knez petrola" Srđana Kneževića i ukrala oko 100.000 evra u gotovini i dva skupocena sata "roleks", prenose beogradski mediji.

Policija obavlja uviđaj na licu mesta, u potrazi za biološkim tragovima ili otiscima prstiju. Takođe je u toku provera snimaka kamera za video nadzor koje su postavljene u blizini kuće.

Knežević važi za jednog od najimućnijih poslovnih ljudi u Srbiji, a u njegovom vlasništvu je lanac benzinskih pumpi "Knez petrol".

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track