BIZNISMEN UBIO SINA U PRIŠTINI: Likvidiran Aljbert koji je 2004. usmrtio srpskog mladića Dimitrija UMESTO DA ROBIJA OŽENIO MISICU
Foto: Printscreen Youtube

kosovo i metohija

BIZNISMEN UBIO SINA U PRIŠTINI: Likvidiran Aljbert koji je 2004. usmrtio srpskog mladića Dimitrija UMESTO DA ROBIJA OŽENIO MISICU

Crna Hronika -

PRIŠTINA - Albanac s Kosova Aljbert K. (34), koji je 5. juna 2004. godine u centru Gračanice hicima iz automatske puške usmrtio učenika Medicinske škole Dimitrija Popovića (17), ubijen je sinoć u Prištini.

Krasnićija je prema navodima albanskih medija iz vatrenog oružja ubio njegov otac Skender K, nekadašnji pripadnik OVK.

- Ubistvo se dogodilo juče oko 17 sati. Policija je odmah izašla na mesto pucnjave. Osumnjičeni je uhapšen, a pronađeno je i vatreno oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ubistvu - kazali su u policiji.

Aljbert K. osuđen je na zatvorsku kaznu od devet i po godina jer je hicima iz automatske puške ubio srpskog mladića. Svirepo ubistvo se dogodilo u kiosku brze hrane u kojem je Popović bio sa svojim drugarima i večerao.

Ispred kioska tada se zaustavilo vozilo marke "audi" za čijim volanom je bio Ljabinot G. U vozilu je bio i Aljbert koji je bez ikakvog razloga i povoda ispalio rafal u pravcu kioska u kojem je bilo više osoba. Popovića je metak pogodio u glavu i preminuo je na mestu.

Iako je osuđen na devet i po godina zatvora Krasnići je odležao samo četiri.

Aljbert K. se poslednjih godina bavio šoubiznisom.

Bio je u braku sa nekadašnjom misicom Besom Gaši sa kojom ima ćerku.

Poznat je i po tome što je pre nekoliko godina nakon tuče pucao u poznatog pevača Nojzija.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track