MAJKA UBIJENOG DŽIMIJA ZA KURIR: U šoku sam, izašao je sinoć i nije rekao kuda ide! Nikad se nije javljao
Foto: Facebook Printscreen, Zorana Jevtić

zločin u starčevu

MAJKA UBIJENOG DŽIMIJA ZA KURIR: U šoku sam, izašao je sinoć i nije rekao kuda ide! Nikad se nije javljao

Crna Hronika -

Majka ubijenog S.T. zvanog Džimi (24) u Starčevu u suzama je ispričala za Kurir da ne zna šta se dogodilo sa njenim sinom.

Timotije Stojanovic Dzimi, ubistvo, Pancevo, Starcevo
foto: Facebook Printscreen

- Još sam u šoku zbog svega. Izašao je sinoć i nije rekao kuda ide. Nikad se nije javljao kuda ide. Oko 22 sata sinoć smo saznali šta se desilo. Zetu je javljeno da je ubijen. Trenutno je u Pančevu na obdukciji. Inače poslednjih godinu dana nije radio, aprethodno je radio u Rafineriji i luci. Otac je trenutno u policiji - rekla je za Kurir Džimijeva majka.

1 / 16 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, T. S. poznat kao navijač FK Partizan ubijen je sinoć u pucnjavi u mestu Starčevo kod Pančeva kada je zasad nepoznata osoba ispalila veći broj metaka iz vatrenog oružja, od kojih je jedan u stomak pogodio Džimija.

- T. S. je ostavljen ispred ulaza u Opštu bolnicu u Pančevu s ranama od vatrenog oružja, a nakon pokušaja reanimacije preminuo je u bolnici - saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je ranije u Pančevu da je policija identifikovala osumnjičene, a u međuvremenu se pojavila informacija da su uhapšene dve osobe koje su navodno povezane sa ubistvom.

(Ekipa Kurira/Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja