UŽIVO IZ NIŠA POSLE DRAME U SUDU: Ikonopisac koji je izmasakrirao baku Jelicu (82) pokušao da skoči sa DRUGOG SPRATA nakon suđenja
Foto: Facebook Printscreen

incident

UŽIVO IZ NIŠA POSLE DRAME U SUDU: Ikonopisac koji je izmasakrirao baku Jelicu (82) pokušao da skoči sa DRUGOG SPRATA nakon suđenja

Crna Hronika -

Ikonopisac Vladan Grahovac (27) iz Raške, optužen da je u avgustu 2019. godine ubio Jelicu Tatarovski (82) u njenom stanu u Nišu, pokušao je da počini samoubistvo danas po završetku suđenja u Višem sudu u Nišu.

Lokalni mediji prenose da se zaleteo iz sudnice i hteo da skoči sa drugog sprata zgrade, ali su ga dvojica stražara zadržala pre nego što je prišao gelenderu.

Nakon toga je prema saznanjima Kurira počeo da plače i da viče da želi da se ubije.

Na današnjem suđenju prethodno se veštak sudske medicine, koji je radio obdukciju pokojne, izjasnio o njenim povredama. Kako je pokazao izveštaj, starica je bila mučena satima, a Grahovac joj je nanosio povrede čekićem i nožem.

Mediji podsećaju da je tokom suđenja Grahovac priznao zločin i naveo da se kaje, ali se i pravdao da ima traume iz detinjstva, jer ga je, navodno, otac fizički i psihički zlostavljao kao i da ga je seksualno zlostavljao porodični prijatelj.

Grahovac je nakon hapšenja bio upućen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu gde je nakon veštačenja utvrđeno da je "uračunljiv i sposoban da učestvuje u sudskom postupku".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track