OVO JE ČOVEK KOG SU UMALO PREKLALI ZBOG PARKING MESTA: Slađan se nedavno vratio iz Norveške u Kruševac pa izboden u centru
Foto: printscreen YT

užas

OVO JE ČOVEK KOG SU UMALO PREKLALI ZBOG PARKING MESTA: Slađan se nedavno vratio iz Norveške u Kruševac pa izboden u centru

Crna Hronika -

Slađan V. (56) iz Kruševca teško je povređen kada ga je danas oko 16 sati nožem napao Nikola J. u predelu vrata, presekavši mu arteriju. Slađan V. je kako smo saznali, zbrinut u bolnici i za sada je u stabilnom stanju.

Svađa je nastala oko parking mesta, na uglu Takovske i Šumatovačke ulice u Kruševcu. Prema rečima očevidaca, do svađe je došlo na parking mestu ispred ulaza u jednu od zgrada, gde se Slađan V. nakratko zaustavio.

- Sa Slađanom je bila supruga u autu. Stao je na kratko kako bi svratio do radnje za hemijsko čišćenje. Ubrzo se pojavio napadač i stao iza njega. Žena mu je rekla da sačeka minut, i da će se Slađan vratiti - priča jedan od očevidaca. Kada se Slađan vratio, počela je prepirka zbog parking mesta, a onda je napadač izvukao nož.

- Rekao mu je zašto se parkirao na zelenoj površini. Svađa je postajala sve napetija i onda je napadač izvadio nož - leptir i isekao ga po vratu - kaže ovaj Kruševljanin.

Sladjan Vasic
foto: printscreen YT

Prvu pomoć povređenom muškarcu ukazali su stanari, tako što su ga odneli u obližnju zubarsku ordinaciju, gde mu je ukazana prva pomoć. Hitna pomoć je ubrzo stigla, prevezavši ga na reanimaciju u bolnicu. Iako je Slađan za sada stabilno, i dalje je životno ugrožen.

Napadač je odmah uhapšen, a kako očevici pričaju, nije ni bežao, već je samo bacio nož.

Interesanntno je da se napadnuti Slađan pšre samo nekoliko meseci vratio iz Norveške. Dok je živeo u inostranstvu, Slađan, koga prijatelji zovu Vasa objavljivao je Jutjub-klipove o svojim iskustvima života u ovoj hladnoj zemlji, a kada se,konačno, kako kaže, presrećan vratio u Srbiji, njegovi brojni pratioci mogli su da ga prate na kanalu “Život kod nas”.

Koliko je Vasić bio raspoložen zbog povratka u Srbiju, verovatno da se najsrećnije vidi u klipu koji je Vasić postavio čestitajući pratiocima 2021.godinu.

– Želim vam Srećnu Novu godinu, meni je bila krunisana mojim prelaskom iz Norveške u Srbiju, prosto povratkom kući. Tako koliko sam ja bio srećan sada, tim događajem, želim tu meru sreće čitavog vašeg života, srećno i sve najbolje! – poručio je Slađan Vasić, da bi posle samo nepuna dva meseca bio brutalno napadnut i u situaciji da se bori za život.

Kurir.rs/mediji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja