Najnovije vesti

SARIN UBICA IMAO JE POSLEDNJU ŽELJU, ALI MU JE OSTALA NEOSTVARENA: Marjan je držao policajca na nišanu, a onda pucao sebi u glavu!
Foto: Privatna Arhiva

užas

SARIN UBICA IMAO JE POSLEDNJU ŽELJU, ALI MU JE OSTALA NEOSTVARENA: Marjan je držao policajca na nišanu, a onda pucao sebi u glavu!

Crna Hronika

- Dajte mi čašu vode, da ne odem žedan na onaj svet - bilo je poslednje što je rekao Marjan Stamenković, osumnjičeni za ubistvo Sare Asanović, pre nego što je u ponedeljak oko 18 časova presudio sebi u hicem iz pištolja u šupi jedne porodice iz Vranja, pošto ga je policija locirala i opkolila.

Policija je u ponedeljak, na osnovu različitih dojava građana, uspela da ga locira u Ulici Ive Andrića u blizini Šapranačkog groblja, a onda je krenula filmska akcija u kojoj je ubica, ipak, odlučio da presudi sam sebi.

Videvši jake policijske snage, osumnjičeni se zabarikadirao u šupi za smeštaj ogrevnog drveta u dvorištu jedne porodične kuće. Na pozive policije da odbaci oružje i izađe iz šupe sa podignutim rukama, Marjan nije odgovorio, ali je ispalio više hitaca iz pištolja u vazduh.

Tokom pregovora rekao je da je imao policajca na nišanu, ali da nije hteo da ga ubije. Kada je video da niko ne odgovara na njegov zahtev za čašu vode, pucao je sebi u glavu.

Tokom uviđaja, koji je obavila zamenica višeg javnog tužilaštva Branislava Mihajlović, policija je kod Stamenkovića je u desnoj ruci zatekla pištolj marke "broving", kalibra devet milimetara, sa neutvrđenim fabričkim brojem i okvirom u kojem se nalazilo osam metaka, dok je deveti bio u cevi.

Kod pokojnog je pronađen još jedan okvir sa 14 metaka, dok je u njegovim džepovima pronađeno još devet metaka navedenog kalibra.

 Kurir.rs/Novosti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...