00:36

Hapšenje u Beogradu zbog ilegalne laboratorije za uzgoj marihuane

određeno zadržavanje do 48 sati

POLICIJA U BG ZAUSTAVILA AUTO ZA KOJIM JE BILA RASPISANA POTRAGA: Vozač uhapšen, pretresli mu kuću! Pogledajte šta su našli VIDEO

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnom akcijom otkrili su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili G. R. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su u Manakijevoj ulici na Čukarici zaustavili automobil marke "ševrolet" sa nepripadajućim tablicama, za kojim je bila raspisana potraga.

laboratorija, marihuana, hapsenje
foto: MUP Srbije

Automobilom je upravljao osumnjičeni koji je potom uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

laboratorija, marihuana, hapsenje
foto: MUP Srbije

Pretresom kuće i ostalih prostorija koje koristi G. R. policija je pronašla ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i zaplenila oko 90 saksija sa stabljikama indijske konoplje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track