00:12

MUP I DANAS ČEŠLJA FRISTAJER: Pogledajte, policija i Žandarmerija ispred poznatog beogradskog splava

Prisutni su i inspektori u civilu

MUP I DANAS ČEŠLJA FRISTAJLER: Pogledajte, policija i Žandarmerija ispred poznatog splava, pretražuju i Savu oko Hot Mesa KURIR TV

Crna Hronika -

Policijska brigada i ronioci Žandarmerije i danas pretražuju poznati beogradski splav "Fristajler", kao i deo Save oko splava "Hot Mes".

Fristajler, splav
foto: Zorana Jevtić

Kako smo saznali, došli su rano jutros tu i nastavili sa pretesom splava, ali ih ima manje nego juče. Inspektori kriminalističke policije pretražuju unutrašnjost splava u potrazi za eventualnim DNK tragovima na osnovu kojih bi bilo razrešeno neko krivično delo.

Angažovani su i na pretrazi korita reke oko splava i tragaju za štekovima na kojim bi mogli da se nalaze droga i oružje.

1 / 15 Foto: Zorana Jevtić

Prisutni su i inspektori u civilu.

00:25

MUP I DANAS ČEŠLJA FRISTAJER: Pogledajte, policija i Žandarmerija ispred poznatog beogradskog splava

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Kako saznajemo, učesnik rijalitija Vitomir Tomić zvani Vita Tarot i danas je na licu mesta i posmatra pretres. On je juče za Kurir rekao da, kako već pet godina živi na brodu sava, policija je pozvala njeg ai još jednog čuvara da budu svedoci pretresa kao građani.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Policajci i ronioci pretražuju i deo reke save oko splava "Hot mess".

01:04

Policija pretražuje reku Savu oko splava Hot Mess

Podsetimo, jake policijske snage juče su tokom dana pretresale splav "Fristajler", a sumnja se da je ovaj poznati lokal bio jedna od baza klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su uhapšeni početkom februara i to za poslove obezbeđenja ugostiteljskih objekata, što je najčešće bio paravan za nezakonite aktivnosti.

Specijalci naoružani dugim cevima i sa psima, ali i ronioci Žandarmerije, a kako Kurir nezvanično saznaje, čitavog dana su češljali splav, ali i pretraživali Savu u potrazi za dokazima protiv klana.

(Kurir.rs, J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track