00:43

POGLEDAJTE, DIJANA HRKALOVIĆ IZLAZI IZ SBPOK: Saslušavana četiri sata o vezama sa Elezom i Belivukom (KURIR TV)

bivša državna sekretarka mup

POGLEDAJTE VIDEO, DIJANA HRKALOVIĆ IZLAZI IZ SBPOK: Saslušavana četiri sata o vezama sa Elezom i Belivukom KURIR TV

Crna Hronika -

Dijana Hrkalović na saslušana je u SBPOK koji je napustila posle četiri sata, saznaje Kurir.

Dijana Hrkalovic
foto: Zorana Jevtić

Hrkalović je saslušana povodom povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja.

Dijana Hrkalovic
foto: Zorana Jevtić

Kako saznajemo, ona je u SBPOK došla u pratnji dva advokata.

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić

Elez je bosanski kriminalac koji je ranije osuđivan u Srbiji, a sada čeka konačnu odluku o izručenju BIH, dok je Belivuk 4. ferbruara uhapšen pod sumnjom da je organizator krimialne gruge, koja je počinila najteža krivična dela pod okriljem navijačke grupe "Principi".

Dijana Hrkalović, Velja Nevolja, Darko Elez
foto: BETAPHOTO/MUP SRBIJE, starsport, Privatna Arhiva

Kako je Kurir pisao, Veljko Belivuk navodno bio je blizak sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović, koja mu je navodno i pomogla da bude oslobođen zbog učešća u ubistvu Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama.

Inače, poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46), zvani Aca Bosanac, na salušanju u UKP ispričao je kako je upoznao Dijanu Hrkalović, tadašnju državnu sekretarku u MUP i načelnicu u UKP, koja mu je navodno pomogla da reši probleme koje je imao sa osuđivanim bosanskim kriminalcem Darkom Elezom, koji se inače dovodi u vezi s Veljom Nevoljom.

Kajmaković je na saslušanju u UKP ispričao i da se sa Dijanom Hrkalović konsultovao i o mogućnosti angažovanja Velje Nevolje i njegove ekipe kada su navijači Rada počeli da prave probleme u njegovim lokalima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track