OTKRIVENA TAJNA SVESKA VELJE NEVOLJE: Beležio ko mu duguje novac, na spisku policajci, sudije i tužioci
Foto: MUP Srbije, Starsport

svi će biti pozvani da daju izjavu u sbpok

OTKRIVENA TAJNA SVESKA VELJE NEVOLJE: Beležio ko mu duguje novac, na spisku policajci, sudije i tužioci

Crna Hronika -

Operativci MUP kod jednog od ljudi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, navodno su pronašli svesku sa spiskom poverilaca i dužnika ovog klana.

Ono što posebno šokira, kako se nezvanično saznaje, jeste da su istražni organi, između ostalih, na tom spisku navodno ugledali poznata imena, među kojima ima sudija, tužilaca i policajaca.

Veljko Belivuk, Velja Nevolja, hapšenje
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Zbog toga će, kako se saznaje, svi oni biti pozvani da daju izjavu u svojstvu građanina u SBPOK, a biće im ponuđen i poligraf da bi odgovorili na pitanja o povezanosti sa grupom Veljka Belivuka.

Podsetimo, grupa Velje Nevolje je osumnjičena za tri ubistva, kao i za otmicu još više od deset muškaraca koji su nestali bez traga prošle godine u Beogradu. Pritom je kod Belivuka pronađen i snajper, a kako se saznalo, bivši policajac ga je učio da puca iz njega.

Bili deo zavereničke mreže

Najokoreliji kriminalni klanovi sa naših prostora, čije su vođe Veljko Belivuk i Darko Elezi, bili su deo čitave zavereničke mreže koju su s delom državnih funkcionera iz policije, ali i pravosuđa, pleli oko predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, a sa monstruoznim krajnjim ciljem - likvidacijom šefa države i preuzimanjem političke moći. (Kurir.rs/ I. Ž.)

(Kurir.rs/S. telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja