ŠOK SNIMCI U TELEFONU PRIVEDENE DEVOJKE: Fotografije sakaćenja nestalih! Novi dokazi o zaštitnicima Veljine ekipe
Foto: Zorana Jevtić

slučaj veljka belivuka i marka miljkovića

ŠOK SNIMCI U TELEFONU PRIVEDENE DEVOJKE: Fotografije sakaćenja nestalih! Novi dokazi o zaštitnicima Veljine ekipe

Crna Hronika -

Do ključnih dokaza protiv kriminalnih grupa Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Darka Eleza, pored ostalih materijalnih tragova, policija i tužilaštvo došli su tokom veštačenja mobilnih telefona pripadnika ovih ekipa, ali i njihovih saradnika.

U telefonu jedne od privedenih devojaka, koje su saslušane u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) pronađene su i fotografije sakaćenja ljudi, objavile su Novosti.

Reč je o osobama čiji je nestanak zvanično prijavljen u policiji. Pomenuta devojka je pristala na saradnju i za sada je na slobodi. Ona se, pored ostalog, tereti i da je deo ekipe koja je prala novac zarađen od Belivukovog i Miljkovićevog kriminala, koji su faktički postali ispostava "kavačkog klana" u Srbiji.

- Ove fotografije su dostavljene i Tužilaštvu za organizovani kriminal. To su toliko monstruozni detalji - navodi izvor.

Paralelno sa istragom svega za šta se sumnjiče Belivuk, Miljković i Elez, koji su, prema dosadašnjim operativnim podacima i saznanjima, bili pod patronatom određenih ljudi iz policije i državnih funkcionera, raskrinkava se mafijaška hobotnica, koja je svoje pipke ispružila i do najviših političkih struktura.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja