PRVE FOTOGRAFIJE TEŠKE SAOBRAĆAJKE U GRAČANICI Albanac pregazio srpskog dečaka (12) pa pobegao!
Foto: Kurir

UŽAS

PRVE FOTOGRAFIJE TEŠKE SAOBRAĆAJKE U GRAČANICI Albanac pregazio srpskog dečaka (12) pa pobegao!

Crna Hronika -

Dečak srpske nacionalnosti L. P. (12) teško je povređen danas u Gračanici kad je na njega dok je vozio biciklu naleteo vozač "pasata" sa tablicama lažne države Kosova.

Dečak je od siline udarca leteo desetak metara, a vozač je potom udario automobilom u banderu. Nakon toga je utrčao u kombi koji je naišao i pobegao sa mesta nesreće.

Meštani Gračanice navode da je vozač automobila albanske nacionalnosti.

- Građani su policajcima koji obavljaju uviđaj kazali da je vozač Albanac i da su ga neki prepoznali - kaže jedan od svedoka.

1 / 3 Foto: Kurir

Meštani se okupljaju na mestu nesreće gde policija još obavlja uviđaj, a na fotografijama sa mesta nesreće vide se dečakove patike koje su ostale nasred ulice. Na jednoj se vidi i dečakov iskrivljeni bicikl.

Dečak je sa teškim povredama hitno prebačen u Prištinu.

- Dečko je vozio bicikl, izlazio je sa kapije, ovaj je najverovatnije vozio sa preko 150 km, a nema ni tragova kočenja, nema ništa... Bandera je pala dole. I kad je video da smo mi izašli, ja i ljudi iz komšiluka, a čulo se kao eksplozija, kad je video da smo svi jurnuli, zaustavio je neki zeleni kamiončić iz Gnjilana, prvo vozilo koje ja naišlo. Nije ni pružio pomoć detetu. Dete je ležalo na asfaltu. Prebačen je u nesvesnom stanju - kazao je očevidac Novica Filipović za Kossev.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track